Kamp: Liverpool – Aston Villa

Spilforslag: Begge hold scorer + Liverpool vinder kampen

Odds: 2,62

Spilstop: 11. december kl. 16:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Den helt store overskrift, når Aston Villa besøger Liverpool, er naturligvis, at Steven Gerrard er tilbage på Anfield. Liverpool-legenden har fået en fremragende start som Villa-træner.

Der venter dog en stor opgave, når han skal krydse klinger med Jürgen Klopp. Liverpool er bestemt også favoritter til at vinde denne kamp. Vi regner dog med, at det formstærke Villa-hold kan give dem kamp til stregen. Derfor siger vi, at det ender med en Liverpool-sejr i en kamp, hvor begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i en Liverpool-sejr

Liverpool skiftede massivt ud i startopstillingen i midtugens kamp mod AC Milan. Her var Alisson, Mané og Salah således eneste gengangere fra den seneste kamp mod Wolves.

Det til trods endte Liverpool med at slå Milan med 2-1 efter scoringer af Mohamed Salah og Divock Origi. Det var overraskende at se Mané og Salah på banen med henblik på det hårde juleprogram, som Klopp ellers ikke er fan af. De blev da også skiftet ud efter omkring en time med henblik på denne kamp.

Sejren betød, at Liverpool sluttede gruppespillet med maksimumpoint. I Premier League har man også været flyvende med fire sejre på stribe og en samlet målscore på 13-1. Det var dog tæt på at gå galt mod Wolves, hvor et sent sent mål af Origi sikrede tre vigtige point.

Nu gælder det så Villa som har hentet ni af 12 mulige point under Gerrard. Man har kun smidt point mod City, hvor man tabte med 1-2 efter en ellers flot anden halvleg.

Fælles for Villas kampe under Gerrard er, at man har været lidt under niveau i første halvleg for så at spille sig op i anden. Det er der dog næppe råd til mod Liverpool.

Derudover få Villa-forsvaret også deres hænder fulde med Salah. Vi tror, at Liverpools offensiv bliver for meget for Villa. Samtidig har Birmingham-holdet dog også været gode til at skabe chancer, så de har også  gode chancer for at komme på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen, og Liverpool vinder. Hos Marathonbet får man odds 2,62 på dette.