Kamp: Liverpool – Arsenal

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,68

Spilstop: 28. september kl. 21:00

Bookmaker: Mr Green

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Liverpool og Arsneal har begge lagt fremragende fra land i denne sæson. Begge manskaber har vundet deres to første Premier League-kampe, og nu mødes de altså på Anfield. De har begge især imponeret i offensive, og derfor forventer vi, at begge hold kommer på tavlen i dette opgør.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Liverpool lagde i første runde ud med at møde oprykkerne Leeds. Det skulle vise sig at blive en særdeles underholdende affære på Anfield. Især første halvleg var fyldt med action, og der stod således 3-2 ved pausen. Liverpool endte med at vinde kampen med 4-3 på et hattrick af Mohamed Salah og et mål af Virgil van Dijk. Herefter fulgte en lidt mindre dramatisk 2-0-sejr over Chelsea, hvor Sadio Mané stod for begge mål.

Arsenal lagde ligesom Liverpool ud med at møde en oprykker i skikkelse af Fulham. Der var dog ingen slinger i valsen, da Arsenal tog en sikker 3-0-sejr efter scoringer af Alexandre Lacazette og Gabriel og Pierre-Emerick Aubameyang. Lacazette var igen på pletten mod West Ham, som blev slået med 2-1 efter en sen scoring af Eddie Nketiah.

Liverpool og Arsenal er desuen begge videre til fjerde runde af Liga Cuppen, hvor de igen kommer til at stå overfor hinanden på torsdag.

Som nævnt er begge hold kommet flyvende fra start, og de offensive kræfter har præseret fra start. Hos Arsenal er det som nævnt især Lacazette, som ser skarp ud. Unge Nketiah har også imponeret med scoringer i ligaen og Liga Cuppen. Salah og Mané er også allerede kommet i gang med tilsammen fem mål. Med stå mange formstrærke offensive folk på begge hold mener vi, at der bør være gode chancer for, at begge hold får scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i Liverpool – Arsenal. Hos Mr Green får man odds 1,68 på dette resultat.

Nye spillere hos Mr Green kan desuden få odds boost til odds 20,00 på sejr til Arsenal. Find kampagnen og læs dens regler og vilkår her.