Kamp: Bayer Leverkusen-Bayern München

Spilforslag: Bayern München vinder første halvleg

Odds: 1,82

Spilstop: 6. juni kl. 15:30

Bookmaker: 888

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Det er næsten et halvt år siden, at Bayern München sidst tabte en kamp i Bundesligaen. Det betyder ikke overraskende, at Bayern øjnene stift rettet mod klubbens 30. mesterskab. De skal blot bruge tre sejre i deres sidste fem kampe for at skikre sig dette. Første mulighed for at sikre sig en af disse kommer mod Bayer Leverkusen. Leverkusen indtager femtepaldsen og kæmper om en plads i Champions League. Vi regner dog med, at Bayern er for stærke for Leverkusen, som får det svært. Vores bud er, at Bayern vinder kampens første halvleg.

 

Derfor vinder Bayern første halvleg

Bayern har som nævnt været flyvende gennem de seneste seks måneder. I den periode har de vundet 14 af deres 15 kampe i Bundesligaen. I disse kampe har man desuden en samlet målscorer på hele 51-9. Det siger en del om, hvor stærke Bayern har været over hele banen. I offensiven fortsætter Robert Lewandowski med at score mål på samlebånd Han er nu oppe på 29 mål i 27 kampe gennem sæsonen. Samtidig har forsvare ikke været til at skyde igennnem.

På det seneste har Bayern været gode til at sætte sig på kampen tidligt. I fire af deres seneste fem kampe har de således været foran ved pausen. Det faktum, at de møder Leverkusen på udebane er ikke noget, som kan ventes at få den store betydning for kampen. I den tid hvor man har spillet Bundesligaens kampe for lukekde døre, har udeholdene fået flere point end tidligere. Det mærkede Leverkusen da også i deres seneste hjemmekamp, hvor de tabte 4-1 til Wolfsburg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bayern München vinder første halvleg mod Bayer Leverkusen. Hos 888 får man odds 1,82 på dette spil.

 

888sport desuden også en kampagne på kampen. Her kan nye spillere hos 888sport modtage stærkt boostede odds på kampens udfald. Læs here her.