Dagens spilforslag – Valencia vinder derbyet

Kamp: Levante UD – Valencia CF

Spilforslag: Valencia CF vinder kampen

Odds: 2,75

Spilstop: 20. december kl. 20:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er tid til Valencia derby, når Valencia CF gæster Levante UD. Valencia kæmper med om de europæiske placeringer, mens hjemmeholdet agerer bundprop i La Liga.

Daniel Wass og Valencia er ubesejrede i deres seneste seks ligakampe, mens Levante efter 17 kampe endnu ikke har vundet i denne sæson. Vi mener da også, at der er lagt op til en sejr til Valencia i dette derby.

 

Derfor vinder Valencia CF kampen

Valencia fik ikke den bedste start på sæsonen med blot tre sejre i deres første 11 kampe. Siden da er der dog kommet andre boller på suppen.

De er nemlig som nævnt ubesejrede i deres sidste seks kampe. Her er det blevet til 12 af 18 mulige point i form af tre sejre og tre uafgjorte. Sejrene kom mod Villarreal, Celta Vigo og seneste Elche. Derudover har man leveret et par fornemme resultater med pointdelinger mod Atlético Madrid, Real Sociedad og Rayo Vallecano, som alle er i top seks.

Sejrene mod Celta og Elche kom de sidste to runder, og nu går man efter tre på stribe mod lokalrivalerne – Levante. De har som nævnt fortsat til gode at vinde i Premier League i denne sæson.

De var tæt på i sidste runde, hvor de førte med 3-2 over Espanyol. Det endte dog med at blive endnu en skuffende affære, da to mål af Javi Puado sikrede en sejr til Barcelona-holdet.

Det er tredje gang i denne sæson, at Levante scorer tre mål i en kamp uden at vinde den. Det siger en del om, hvor store problemer de har i forsvaret.

Vi regner også med, at de får det svært mod et Valencia-mandskab, der som nævnt er i ganske glimrende form. Derfor tipper vi sejr til udeholdet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Valencia CF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,75 på dette.