Kamp: RB Leipzig-PSG

Spilforslag: PSG vinder kamp

Odds: 1,80

Spilstop: 18. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

RB Leipzig og PSG har begge mulighed for at nå deres første Champions League-finale i klubbernes historie. Der er dog som bekendt kun en, som kan nå denne milepæl. PSG er favoritter, og vi regner da også med, at franskmændene kan leve på til denne favoritværdighed.

 

Derfor vinder PSG kampen

PSGs hidtil bedste resultat i Champions Leauge er en semfinale tilbage i 1995. Dengang tabte man 3-0 over to kampe til AC Milan. Nu står man med gode kort på hånden for at forbedrede det resultat mod RB Leipzig, som sluttede nummer tre i Bundesligaen.

Det så længe ud til, at kvartfinalen ville blive endestationen for PSG, da man indtil det 90. minut var bagud med 1-0 mod Atalanta. Her lykkedes det dog Marquinhos at få udlignet. Tre minutter senere var den tidligere Stoke-spiller Eric Maxim Choupo-Moting på pletten, da han scorede efter assist af Kylian Mbappé. Dermed lever PSGs drøm om endelig at vinde Champions League altså stadig. Skulle det lykkes vil de blive det første franske hold siden Marseille i 1993 og første finalist siden Monaco i 2004.

Inden de når så langt, skal de dog forbi RB Leipzig. Tyskerne er i deres første Champions League-semifinale efter deres imponerende 2-1-sejr mod Atlético. Her spillede danske Yussuf Poulsen hele kampen og var endda anfører for Leipzig. Nu kommer de dog på en hård opgave mod PSG. Pariserne fik et stort boost inden kampen mod Atalanta, da det lykkedes Mbappé at blive klar. Dermed bliver det en frygtindgydende offensiv, som de kan stille med mod Leipzig.

Vi tror da også, at PSG bliver for står en mundfuld for tyskerne. PSG har vist ved at holde Atalanta nede på ét mål, at deres defensiv fungerer. Vi regner da også med, at det bliver dem, som spiller sig videre.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: PSG vinder kampen mod RB Leipzig. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.