Kamp: RB Leipzig – PSG

Spilforslag: PSG vinder kampen

Odds: 2,80

Spilstop: 4. november kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der er tale om en gentagelse af sidste års ene Champions League-semifinale, når PSG kommer på besøg på Red Bull Arena. Begge hold har inden tredje spillerunde tre point, så det bliver en vigtig kamp i slaget om pladserne i ottendedelsfinalerne. Leipzig fik stryg af Manchester United i sidste runde, mens PSG går ind til kampen med en god portion selvtillid trods et hav af skader. Vi tror, at franskmændene trods disse har kvalitet nok til at løbe med de tre point.

 

Derfor vinder PSG kampen

PSG fik ikke den bedste start på dette års Champions League, da man tabte 2-1 til Manchester United i første runde. Herefter kom man dog tilbage på sporet med en pligtsejr på 2-0 ude mod Istanbul Basaksehir. Denne kom efter to scoringer af Moise Kean. I den kamp blev Neymar desuden skadet. Franskmændene har dog stadig mange strenge at spille på offensivt.

Som nævnt slog unge italienske angriber Moise Kean til mod Istanbul med to mål, som begge blev scoret efter, at Neymar havde forladt banen. I seneste kamp mod Nantes viste man også med en 3-0-sejr, at man godt kan uden Neymar. Ved den lejlighed blev målene scoret af Ander Herrera, Kylian Mbappé og Pablo Sarabia, som spiller i stedet for Neymar.

Nu gælder det så PSG, som i sidste runde fik stryg af Manchester United med hele 5-0. I weekenden mistede man førstepladsen i Bundesligaen efter et 1-0-nederlag til Borussia Mönchengladbach.

Da holdene mødtes for få måneder siden blev det 3-0 til PSG. Vi tror ikke på en helt så klar sejr denne gang, men vi mener stadig, at der er meget som taler for, at franskmændene endnu engang trækker det længste strå.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: PSG vinder kampen mod RB Leipzig. Hos Onside Betting får man odds 2,80 på dette væddemål.