Kamp: -RB Leipzig-Hertha Bertlin

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,62

Spilstop: 27. maj kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Hertha Berlin er kommet flyvende fra start efter Bundesligaens ufrivillige pause. Hodstadsklubben var yderst overbevisende i deres to første kampe. Nu gælder det dog den helt store test i form af mesterskabskandidaterne RB Leipzig. Leipzig er naturligvis storfavoritter til at vinde kampen, men med Herthas fremragende form, bør de kunne give Leipzig kamp til stregen. Vi siger derfor, at begge mandskaber kommer på scoringstavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Bundesligaens 26. spillerunde var den første siden ligaen blev genoptaget. Inden den lange pause havde Hertha Berlin blot vundet én af deres forrige seks kampe. Der var derfor ikke meget, der tydede på, at de ville få megen succes mod et stærkt Hoffenheim-mandskab. Hertha Berlin er dog ud til at have brugt pausen fornuftigt. De bankede nemlig Hoffenheim med hele 3-0. I den efterfølgende kamp skulle det vise sig at blive endnu bedre for Hertha. Her pryglede man nemlig lokalrivalerne fra Union Berlin med hele 4-0.

I disse kampe var den helt store oplevelse hos Hertha holdets angriber og kaptajn, Vedad Ibsevic. Han scorede til 2-0 mod Hoffenheim og mod Union åbnede han scoringen og lagde op til Dodi Lukebakio 2-0. Ibsevic hjælpes af blandt andre brasilianske Matheus Cunha. Han har lavet to mål i de sidste to kampe og er altså også brandvarm op til mødet med Leipzig.

RB Leipzig fik ikke nogen ønske start på slutfasen af Bundesligaen. I deres første kamp efter pausen spillede de 1-1 med midterholdet Freiburg. Derfor ville alt andet end en sejr mod Mainz nok have betydet et farvel til mesterskabsdrømmene. Her trådte Leipzig og især Timo Werner dog i karakter. Med Yussuf Poulsen som kaptajn og målscorer vandt Leipzig kampen med 5-0. Danskeren lavede også to assists i kampen. En af disse var til et mål af Timo Werner, som lavede hattrick i kampen. Werner er nu oppe på 24 mål i 27 Bundesliga kampe i denne sæson.

Med to hold, der er så godt kørende offensivt for tiden, mener vi, at der bør være mere end gode chancer for, at begge får scoret i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem RB Leipzig og Hertha Berlin. Hos Onside Betting får man odds 1,62 på dette resultat.