Dagens spilforslag – Leicester tager vigtig sejr

Kamp: Leicester – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Leicester vinder kampen

Odds: 2,05

Spilstop: 23. maj kl. 17:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Mesterskabet og nedrykning er afgjort for denne sæsons Premier League. Dermed er fordelingen af de europæiske pladser det, som stadig er på spil inden sidste runde af denne sæson.

Leicester går benhårdt efter en placering i top fire, som garanterer Champions League til næste sæson. Til det formål skal de håbe på en sejr mod Spurs og samtidig hjælp andetsteds. Her gælder det kampene mellem Aston Villa og Chelsea samt Liverpool og Crystal Palace.

Uafgjort vil kun være nok for Leicester, hvis Liverpool taber til Palace. Chelsea er et point foran Leicester og har en målscore, som er tre mål bedre. Det vil sige, at de her skal håbe på en storsejr til det ret så svingende Aston Villa-hold.

 

Derfor vinder Leicester kampen

Dermed skal man jagte sejren mod Spurs, som i sidste uge havde en stor nedtur hjemme på Tottenham Hotspur Stadium. Her tabte de nemlig med 2-1 til Aston Villa, som intet har at spille for.

Her var tale om en yderst middelmådig indsats foran de fans, som ikke havde set deres hold i umindelige tider. Publikum kvitterede ved at tilkendegive deres frustrationer over præstationen eller manglen på samme.

Nu gælder det så en svær udekamp mod et Leicester-hold, som efter sidste weekends nederlag til Chelsea har ryggen mod muren. Her kom man med et 2-1-nederlag ned på jorden igen efter FA Cup-finale-sejren over netop Chelsea.

Vi mener dog, at takterne i Leicester trods alt er bedre end hos Spurs, hvis sæson så småt ser ud til at være løbet ud i sandet. Første kamp mellem disse hold endte med en 2-0-sejr til Leicester, og vi tror på endnu en sejr til the Foxes.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Leicester slår Tottenham Hotspur. Hos Onside Betting får man odds 2,05 på dette væddemål.