Kamp: Leicester City – Manchester United

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,66

Spilstop: 16. oktober kl. 16:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er to hold, som har hårdt brug for en sejr, som mødes på King Power Stadium i Leicester. Hjemmeholdet har ikke vundet deres sidste fire ligakampe, mens Manchester United har smidt point i deres sidste to kampe.

Dermed skal der tre point til, hvis man fortsat skal holde sig til i toppen af tabellen. Vi regner da også med, at det bliver en intens aften i Leicester, hvor vi ender med at få begge mandskaber på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Leicester har som nævnt ikke vundet deres seneste fire Premier League-kampe. Her har man tabt med henholdsvis 0-1 og 1-2 til Manchester City og Brighton & Hove Albion. Derefter har man spillet 2-2 mod både Burnley og Crystal Palace.

I seneste kamp mod Palace førte man 2-0 ved pausen efter scoringer af Kelechi Iheanacho og Jamie Vardy. Derefter gik det dog galt i anden halvleg, hvor Michael Olise og den tidligere Leicesters-spiller Jeffrey Schlupp scorede for hjemmeholdet.

Manchester United har tabt en smule terræn i forhold til Liverpool og Chelsea med deres 0-1-nederlag hjemme mod Aston Villa. Derefter måtte man nøjes med et point mod Everton.

Man er dog stadig blot to point efter topholdet Chelsea. Der skal dog point på kontoen, da det er tæt i toppen af ligaen.

Cristiano Ronaldo blev sparet i kampen mod Everton, hvor han måtte nøjes med at blive skiftet ind. Han startede som lyn og torden men har ikke scoret i sine to seneste Premier League kampe.

Ronaldo har dog vist, at formen fortsat er på plads. I landskampspausen scorede han en gang mod Qatar og et hattrick mod Luxembourg. Så Everton skal holde et vågent øje med portugiseren.

Samtidig har United dog også haft problemer i forsvaret, hvor man har lukket mål ind i de seneste fire ligakampe. Leicester har scoret fem i deres sidste tre men også lukket seks ind.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Leicester City og Manchester United. Hos Marathonbet får man odds 1,66 på dette.