Kamp: Leicester – Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 1,60

Spilstop: 28. december kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Liverpool fortsætter jagten på mesterskabet, når de skal en tur forbi Leicester. The Foxes har været meget ustabile i denne sæson, hvilket deres position i midten af tabellen da også vidner om.

Liverpool har dog ikke været alt for overbevisende de sidste par runder med smalle sejre og et pointtab i en kontroversiel kamp mod Spurs.

Derfor kan det meget vel blive en tæt kamp mellem disse to hold. Vi regner dog med, at Liverpool kan udnytte de svagheder, som har plaget Leicester gennem sæsonen og tage de tre point på King Power Stadium.

 

Derfor vinder Liverpool

Liverpool er som nævnt klare favoritter til at vinde kampen. De får da også hårdt brug for de tre point, hvis de skal holde trit med Manchester City.

The Reds havde en forrygende periode fra november til 1. december, hvor man scorede fire mål tre kampe i streg og slog Arsenal, Southampton og Everton.

Derefter havde man dog problemer mod Wolverhampton og Aston Villa, som begge blev slået knebent med 1-0. Man var desuden periodevis i problemer i begge kampe.

Derefter fulgte dog en overbevisende 3-1-sejr mod Newcastle. Det er især Mohamed Salah og Diogo Jota, som har imponeret de sidste par kampe.

Netop Jota var også på tavlen mod Spurs, da man spillede 2-2 i en kamp, hvor Andrew Robertson modtog et rødt kort.

Nu venter så kampen i Leicester. Leicester har i denne sæson haft store problemer med at forsvare dødbolde, hvilket naturligvis er noget, som Liverpool skal forsøge at lukrere på. Her kan især de tårnhøje midterforsvare Konaté og Matip gøre ondt på hjemmeholdet.

Vi regner med, at Liverpool ender med at hente de tre point i denne kamp, som dog let kan gå hen at blive tæt som mod Wolves og Villa.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,60 på dette.