Kamp: Leeds United – Wolverhampton Wanderers

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,83

Spilstop: 19. oktober kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Leeds United har fået et fremragende start på livet i Premier League med med syv point i deres første fire kampe. Wolves har hentet seks point fra deres første fire kampe og ligger et par placeringer under oprykkerne. Kendetegnet for Leeds’ sæson har været, at der kommer mange mål i begge ender af banen. I denne kamp tror vi da også, at begge hold ender med at komme på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Leeds lagde i denne sæson ud med en svær udekamp mod mestrene Liverpool. I den kamp skulle der ende med at blive scoret intet mindre end syv mål. Leeds fik scoret tre, mens Liverpool fandt netmaskerne fire gange.

I den efterfølgende spillerunde mod Fulham endte det samme med at blive tilfældet. Denne gang var det dog Leeds, som scorede fire. Derefter blev det til en 1-sejr mod Fulham samt 1-1 med Manchester City.

Wolves’ to sejre er kommet i første og fjerde spillerunde. Fælles for dem og Leeds er, at deres to sejre er kommet mod Sheffield United og Fulham. Wolves har derudover tabte med 3-1 til Manchester City og med hele 4-0 til West Ham.

Begge hold er altså til at tale med, når det kommer til deres defensive. Leeds har lukket otte mål ind, mens Wolves er på syv. Samtidig har Leeds såvel som Wolves flere offensive strenge, som de kan spille på.

Hos Wolves er det ikke overraskende Raúl Jiménez, som har været en vigtig mand med to mål indtil videre i denne sæson. Leeds har Patrick Bamford, som har været dygtig i offensiven med tre mål i sine første fire kampe, hvor han desuden også har lavet to assists.

Vi mener, at de dygtige offensive spillere kombineret med det faktum, at begge holds defensiver bestemt er til at tale med gør, at der bør være gode chancer for at begge hold scorer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i Leeds United – Wolverhampton Wanderers. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette resultat.