Dagens spilforslag – Leeds retter op på det mod Palace

Kamp: Leeds United – Crystal Palace

Spilforslag: Leeds United vinder kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 8. februar kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Leeds har allerede haft en forrygende start på tilværelsen i Premier League og så godt som sikret, at nedrykning ikke bliver et tema. Til trods for det vil midtugens nederlag til Everton uden tvivl stadig ærgre Bielsa.

Nu gælder det et opgør mod Crystal Palace, som har samme antal point som Leeds. Palace har vundet deres sidste to kampe vi regner dog med, at de må rejse hjem fra Leeds med et nederlag i bagagen.

 

Derfor vinder Leeds kampen

Leeds United var på vej mod en fin stime efter sejre mod Newcastle og Leicester på henholdsvis 2-1 og 3-1. Selv med nederlaget mod Everton in mente kan Leeds glæde sig over, at deres fronttrio er flyvende for tiden.

Patrick Bamford har scoret et mål og lavet tre assists i sine sidste to kampe. Kantspilleren Jack Harrison har scoret to mål i sine sidste tre, mens hans kollega på den modsatte fløj Raphinha har to mål og to assists i sine sidste tre kampe.

Samtidig lader Leeds til at have fået styr på defensiven, som var et af de store kritikpunkter tidligere i sæson. Siden det famøse 6-2-nederlag til United har man blot lukket mere end et mål ind én gang på syv kampe.

Nu møder de så Palace hjemme på Elland Road. Roy Hodgsons tropper har vundet deres seneste to kampe mod Wolverhampton og Newcastle med henholdsvis 1-0 og 2-1. Inden da havde de blot vundet én af deres foregående ni kampe. Her i blandt var nederlag på 3-0, 4-0 og 7-0 til henholdsvis Aston Villa, Manchester City og Liverpool.

Man har generelt haft det svært i defensiven og kun to hold (Leeds og West Bromwich) har lukket flere mål ind. Vi mener dog som sagt, at Leeds lader til at have fået styr på deres defensive problemer. Derfor regner vi også med, at trækker det længste strå mod Palace.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Leeds United slår Crystal Palace. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.