Dagens Spilforslag: Leeds nedlægger Bendtners Forest på Elland Road

Indlæser..

I Dagens Spilforslag har vi et rigtigt godt øje til Leeds United, som hjemme på Elland Road får besøg af Nicklas Bendtners Nottingham Forest. Selv om Forest har haft et godt tag på Leeds i de seneste år, tyder meget på, at den stime får en ende i aftenens Championship kamp.

Leeds er færd med en fantastisk sæson, hvor Elland Road nærmest har været uindtagelig, og nu kommer kriseramte – og Manager-løse – Forest på besøg.

Odds 1.75 på Leeds-sejr bliver Dagens Spilforslag her på Odds.dk.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag: Leeds vs Nottingham Forest

Leeds har ikke vundet i de sidste 8 opgør mod Nottingham Forest. Vi skal helt tilbage til 2012 for at finde den seneste Leeds-sejr over Forest, men meget tyder altså på, at det vender i aften.

Leeds ligger godt til på playoff-placeringerne i Championship, og har gang i en stor sæson, som meget vel kan ende med at kaste en oprykning af sig til Premier League. Meget fodbold skal dog spilles endnu, men én ting er sikker: Hvis Leeds vil være med i kampen om en oprykning i år, skal et hold som Forest i dets nuværende forfatning kunne besejres hjemme på Elland Road.

Godt nok vandt Forest senest med 1-0 hjemme mod Bristol City (hvor Bendtner fik godt 40 minutter på banen), men det er generelt dystre tider for Nottingham-klubben.

En planlagt overtagelse af klubben er tilsyneladende røget i vasken, og samtidig har klubben solgt sin anfører Henri Lansbury til Aston Villa. Den nye anfører Matt Mills er i øvrigt også ude til kampen mod Leeds pga. en skade. Derudover har man stadig ikke fundet en ny Manager i klubben, og nu hvor overtagelsen af Forest er blevet skrinlagt, kan det blive svært at trække den rigtige mand til chefstolen.

I denne sæson har Forest stort set ikke lavet andet et at tabe på udebane, hvor det kun er blevet til 0.64 points pr. udekamp. Blot to sejre i 14 kampe. Leeds’ imponerende hjemmebanestatistik hedder 9 sejre og kun tre nederlag i 14 kampe, så det bliver unægteligt en kamp op ad bakke for Forest i dag.

Odds 1.75 på Leeds virker fint betalt, og det bliver altså Dagens Spilforslag. Spil på kampen hos bet365, hvor du selvfølgelig finder masser af odds-markeder på kampen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Stillingen i Championship:

Indlæser...