Dagens spilforslag – Ny målfest mellem Leeds og Liverpool

Kamp: Leeds United – Liverpool

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål i kampen

Odds: 2,30

Spilstop: 19. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Leeds imponerede stort i sidste weekend, hvor de slog Manchester City efter at have været i undertal det meste af kampen. Nu møder de de regerende mestre Liverpool, som nu kun har ligaen at fokusere på.

Sidst disse to hold stod overfor hinanden blev det et brag af en kamp i Liverpool, da vi blev forkælet med hele syv mål. Denne gang regner vi med mere af samme skuffer og siger, at der kommer mindst fire mål i kampen i Leeds.

 

Derfor scores der mindst fire gange i kampen

Leeds så nærmest dødsdømte ud, da de mod Manchester City i første halvlegs overtid blev reduceret til ti mand grundet et rødt kort til Liam Cooper. På det tidspunkt første man ellers 1-0 efter en scoring af Stuart Dallas.

Da Ferran Torres fik udlignet med omkring et kvarter igen skete det ikke overraskende efter massivt pres fra Citys side. Leeds opgav dog aldrig og i kampens overtid slog de kontra og Dallas vandt kampen for Yorkshire-holdet.

Leeds befinder sig dermed i den øverste halvdel af tabellen og kan muligvis også stadig nå Europa League, hvis de får fart på. Liverpool jagter derimod en plads i Champions League.

I midtugen formåede de ikke at score mod Real Madrid, som dermed vandt 3-1 samlet. I sidste weekend vandt Liverpool deres første Premier League-hjemmekamp siden december, da Trent Alexander-Arnold satte et sent mål ind mod Aston Villa.

Det var tiltrængt succes for Liverpools ellers på det tidspunkt udskældte højre back. Netop Liverpools skadesramte forsvar kan komme i problemer mod Leeds, hvis angreb er meget dynamiske gennem hele kampen.

Vi regner med, at dette bliver en kamp spillet i hæsblæsende tempo mellem to hold med store offensive kvaliteter og defensiver, som kan rystes. Derfor siger vi, at der scores mindst fire mål i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i Leeds United – Liverpool. Hos Onside Betting får man odds 2,30 på dette resultat.