Kamp: Leeds United – Leicester City

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 2. november kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

Leeds har fået en forrygende start på tilværelsen i Premier League. I deres første sæson i den bedste række siden 2004, har Marcelo Bielsas tropper ti point efter seks kampe. De har samtidig også være allerede været involverede i flere underholdende kampe. Dagens modstandere Leicester har også fået en ganske udmærket start trods et par uheldige skader. Leicester har som Leeds været del af et par målfester. Vi mener da også, at holdenes spillestil vil gøre, at dette bliver endnu en målrig kamp.

 

Derfor scores der over 2,5 mål

Leeds har som nævnt vist gennem de første seks runder, at de sagtens kan være med i Premier League. Det er især deres evne til at løbe solen sort, som har imponeret. Bielsa er kendt som en manager, som stiller store krav med hensyn til sine spilleres fitness. Det betyder blandt andet, at træningerne i Leeds skulle være ret så hårde for nu at sige det mildt.

Et eksempel på hvor god form Leeds-spillerne er i, så man senest mod Aston Villa. Inden mødet med Leeds red Villa på en bølge af fire sejre i samme antal kampe. Med en sejr kunne Villa endda have overtaget førstepladsen i Premier League.

Det fik Leeds dog sat en stopper for med en 3-0-sejr efter et hattrick af Patrick Bamford. Villa kunne slet ikke håndtere Leeds’ kantspillere, som gjorde som det passede dem på fløjene. Leeds kørte gennem hele kampen i et gear, hvor Birmingham-holdet slet ikke kunne være med.

Nu møder de så Leicester, som lader til at være kommet gennem en skidt periode. Efter nederlag til West Ham og Aston Villa har man fået et par vigtige spillere, som har været ude, tilbage. Dette gælder først og fremmest Jamie Vardy, som gjorde comeback mod Arsenal, hvor han scorede kampens eneste mål.

Leicesters første tre kampe endte med sejre på 3-0, 4-2 og 5-2 mod henholdsvis West Bromwich, Burnley og Manchester City. Det er med andre ord et hold, som ved, hvor målet står. Derfor regner vi med, at dette opgør bliver ganske målrigt.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Leeds United og Leicester City. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.