Dagens spilforslag – Underholdende kamp i vente mellem Leeds og Brighton

Kamp: Leeds United – Brighton

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,68

Spilstop: 16. januar kl. 16:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Leeds og Brighton har gennem store dele af sæson begge været ganske velspillende. Leeds ligger solidt i midten af tabellen og ligner ikke et hold, som skal bekymre sig om nedrykning trods store problemer i forsvaret.

Brighton har blot vundet to kampe i denne sæsons Premier League. Det til trods er det bred enighed om, at de har spillet langet bedre end deres position to point over stregen antyder.

Derfor er der umiddelbart lagt op til en interessant kamp på Elland Road mellem to trænere, som lader til at have fundet spilkoncepter, der fungerer for deres respektive hold. Vi regner da også med, at det bliver en kamp, hvor vi som minimum får tre mål at se.

 

Derfor scores der over 2,5 mål

Leeds’ sæson har resultatmæssigt været svingende for at side det mildt. Man sluttede 2020 af med at prygle Big Sams West Bromwich med 5-0. På den anden side af nytåret blev den sejr dog fulgt med et 3-0-nederlag til Tottenham. Det var vel at mærke første gang i deres sidste 11 Premier League-kampe, at Spurs scorede mindst tre mål.

Det vidner om Leeds’ store problem, hvilket er forsvaret. I hele seks af Leeds’ 17 Premier League-kampe har man lukket mindst tre mål ind. Seneste skete det endda også i FA Cuppen, da man på pinlig vis tabte 3-0 til Crawley fra League Two med en stærk start 11’er.

Nu møder de Brighton, som til trods for at have spillet noget godt fodbold altså er med i bundstriden. Det er kun lykkes Brighton at slå Newcastle samt ellers formstærke Aston Villa.

Brighton startede 2021 med en begivenhedsrig 3-3-kamp mod Wolverhampton. Her fik Brighton vendt et truende 3-1-nederlag til point. Senest tabte man med 1-0 til Manchester City, hvilket også er godkendt. Vi mener, at kampen mellem et velspillende Brighton-hold og uforudsigelige Leeds sagtens kan kaste minimum tre mål af sig.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Leeds United og Brighton. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette væddemål.