Dagens spilforslag – Leeds med double mod Villa

Kamp: Leeds United – Aston Villa

Spilforslag: Aston Villa vinder kampen

Odds: 2,30

Spilstop: 27. februar kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Blot ét point adskiller Aston Villa og Leeds inden holdenes andet møde i denne sæson. Leeds var yderst overbevisende i første kamp, hvor man kørte Villa rundt på Villa Park og vandt med 3-0.

Aston Villa har ikke været alt for overbevisende i deres sidste par kampe og er ramt af skader hos vigtige spillere. Leeds har gode minder mod Villa under Marcelo Bielsa, og vi regner med, at de kommer til at lave the double mod Villa for første gang siden 1975/76.

 

Derfor vinder Leeds United kampen

Leeds kom tilbage på rette spor med deres flotte 3-0-sejr over Southampton i sidste spillerunde. Her scorede Patrick Bamford, Stuart Dallas og Raphinha Leeds’ mål.

Leeds er ramte af en del skader for tiden og mangler folk som Kalvin Phillips, Rodrigo og Robin Koch. Dermed var det vigtigt, at man viste, at man sagtens kan håndtere dette.

Villa har også et par alvorlige afbud. Her er man nemlig uden Matty Cash og Jack Grealish. Grealish har været blandt ligaens bedste spillere, så det siger sig selv, at han er savnet. Det hjælper ikke, at en af Villas øvrige kreative kræfter, Ross Barkley, har skuffet de sidste par kampe.

Det er dog lige før, at Cash’ skade er mere bekymrende for Villa-manager Dean Smith. Cash været en vigtig del af det forsvar, som har holdt 12 clean sheets – næstflest i ligaen.

I hans fravær vælges 33-årige Ahmed Elmohamady at spille. Han havde det svært i Villas 2-1-nederlag til Leicester og ventes ikke at få en lettere aften i Leeds mod folk som Jack Harrison og Raphinha. Alternativt kan Villa kaste 19-årige Kaine Kesler for løverne, men Elmohamady ligner det mest sandsynlige bud.

 

Leeds har statistikken med sig

Leeds har haft godt tag i Villa, siden Bielsa kom til klubben i sommeren 2018. Første kamp den sæson blev vundet med 3-2 ude på Villa Park på dramatisk vis, da Leeds scorede i ovetiden.

Derefter kom en endnu mere dramatisk kamp på Elland Road. Her kom Leeds foran på en scoring af Mateusz Klich. Scoringen faldt dog, mens Villa havde en spiller skadet. Villa havde tidligere sparket bolden ud for en skadet Leeds-spiller og forventede samme behandling, hvilket de ikke fik.

Det resulterede i vilde scener, som kulminerede med et rødt kort til Villas Anwar El Ghazi, da dommeren mente, at han havde slået Patrick Bamford. Det røde kort blev efterfølgende trukket tilbage og Bamford blev straffet for film. Bielsa beordrede sig hold til at lade Villa score, hvilket Albert Adomah gjorde trods Pontus Janssons forsøg på at forhindre det.

I denne sæson bankede Leeds som nævnt Villa med 3-0, da Bamford scorede hattrick inden halvleg på Villa Park. Villa havde vundet deres første fire kampe på dette tidspunkt og havde mulighed for at gå på førstepladsen. Vi regner som nævnt med, at dette bliver endnu en sejr til Leeds.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Leeds United slår Aston Villa. Hos Onside Betting får man odds 2,30 på dette væddemål.