Kamp: UD Las Palmas – CD Leganés

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,61

Spilstop: 28. marts kl. 20:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er to hold fra midten af den spanske Segunda División, som mødes, når CD Leganés gæster UD Las Palmas på Gran Canaria. Hjemmeholdet er blot to point foran Leganés, så der er lagt op til en jævnbyrdig affære.

Vi regner ydermere heller ikke med, at der bliver tale om nogen målfest på Estadio de Gran Canaria. Især Leganés har været særligt stabile i defensiven de sidste mange runder, og vi regner ikke med, at der bliver scoret mere end to mål i denne kamp.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Las Palmas hentede i seneste runde en meget tiltrængt sejr. Denne kom overraskende nok i hus mod ligaens nummer tre – Real Valladolid. Las Palmas havde ikke vundet deres foregående fem kampe i ligaen, som blot havde kastet sølle to point af sig.

Derfor var det en lettelse, da holdets angriber Armando Sadiku med kampens eneste scoring sikrede, at Las Palmas endelig igen kunne sætte tre point ind på kontoen.

Nu kommer man så op imod et defensivt stærkt Leganés-mandskab. Madrid-holdet er ubesejrede i deres seneste otte kampe, som har givet 16 af 24 mulige point.

Her har man især imponeret defensivt med blot fem mål lukket ind i løbet af disse otte kampe. Derudover har man i denne periode ikke lukket mere end ét mål ind i nogen af kampene.

Ser vi på antallet af mål i kampene, så er der scoret under tre i seks af de otte kampe, og det er faktisk sket i de seneste fire kampe på stribe.

Vi regner med, at de leverer endnu en solid defensiv indsats, når det går løs på Gran Canaria.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem UD Las Palmas og CD Leganés. Hos Marathonbet får man odds 1,61 på dette.