Dagens spilforslag og odds: Lacazette laver sit femte sæsonmål

Spilforslag hver dag

Kamp: Arsenal – Leicester City
Spilforslag: Alexandre Lacazette scorer i kampen
Odds: 2,10
Bookmaker: bet365

 

Odds på Lacazette scorer hos bet365

 

Mandagskampen i Premier League byder på et brag mellem toptændte Arsenal og danskerklubben Leicester City. Værterne har vundet deres sidste ni opgør på stribe i alle turneringer. Gæsterne måtte derimod se sig slået med 1-2 før landskampspausen af Everton hjemme på King Power Stadium i et opgør, hvor Wes Morgan blev præsenteret for sit andet røde kort i denne sæson. Historisk set har The Gunners det rigtig godt mod The Foxes på hjemmebane. De har nemlig vundet ni af de sidste ti kampe mod dem på eget græs, mens den sidste er endt uafgjort.

 

Lacazette får netmaskerne til at blafre

Den franske skarpretter Alexandre Lacazette havde en svært sæsonstart, hvor han fik begrænset spilletid og ikke scorede i de første tre opgør. Derefter skete der virkelig ting og sager, da han noterede sig for både mål og assist mod walisiske Cardiff City i deres 2-3-sejr på fremmed græs. Selvom han ikke scorede i den efterfølgende kamp mod Newcastle United på udebane, så var han tilbage på måltavlen i 2-0-sejren over Everton hjemme på Emirates. Tre dage senere scorede han så igen. Denne gang mod Brentford i Carabao Cuppen. Mod Watford lavede han endnu en assist. Før landskampspausen fik han netmaskerne til at blafre to gange mod Fulham i 1-5-sejren på Craven Cottage.

Franskmanden er altså fyr og flamme for tiden. Vi har virkelig svært ved at se, Kasper Schmeichel sætte en stopper for ham. Særligt fordi hans lynhurtige angrebsmakker, den gabonesiske goalgetter Pierre-Emerick Aubameyang, også er kold og kynisk foran kassen. Rent faktisk kunne vi godt se begge spillere komme på tavlen i aften. Vi hælder dog mest til den tidligere Lyon-bomber og smider en skilling efter, at han scorer sit femte sæsonmål i Premier League og sjette i alle turneringer.

Derfor anbefaler vi at spille på, Alexandre Lacazette scorer i kampen hos bet365. Det belønnes med odds 2,10 i skrivende stund.

 

Odds på Lacazette scorer hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.