Kamp: Kroatien – Spanien

Spilforslag: Spanien vinder kampen

Odds: 1,62

Spilstop: 28. juni kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det bliver sidste kamp i Parken ved dette EM, når Kroatien møder Spanien. Kroatien blev nummer to i Gruppe D, mens Spanien opnåede samme placering i Gruppe E.

Spanien smadrede Slovakiet i deres sidste gruppekamp, hvilket var kærkomment for spanierne, som inden da havde set noget uskarpe. Vi tror da også, at de kan spille sig frem til nok chancer til at løbe med sejren mod kroaterne.

 

Derfor vinder Spanien kampen

Begge hold havde deres bedste kampe ved dette EM i sidste gruppekamp. Fælles for dem var det dog også, at det skete mod hold, som de forventes at kunne slå.

Spanien kørte som nævnt Slovakiet midt over i Sevilla. Her vandt man med 5-0 på to selvmål og scoringer af Aymeric Laporte, Pablo Sarabia og Ferran Torres.

Kroatien mødte Skotland i deres sidste gruppekamp. Her var man tæt på at være i store problemer, da det efter en time fortsat stod 1-1. Et fantastisk mål af Luka Modric gjorde det dog til 2-1, inden Inter-stjernen Ivan Perisic scorede.

Perisic er en vigtig spiller for Kroatien. Derfor er det naturligvis en stor hovedpine, for træner Zlatko Dalic, at han må undvære kantspilleren mod Spanien på grund af sygdom.

Foruden Perisic kommer kroaterne også til at mangle midterforsvaren Dejan Lovren, som har karantæne efter et gult kort mod skotterne.

Det problem har Dalic’ kollega Luis Enrique ikke. Spanien har i skrivende stund ingen skader, og de har ingen ude med karantæne.

I deres kamp mod England og Tjekkiet kom Kroatien i alt frem til blot tre skud på mål. Det bliver naturligvis ikke lettere, når man nu må se bort fra Perisic.

Vi regner da også med, at Spanien tager sejren i denne kamp, hvilket vil betyde et møde med vinderen af Frankrig og Schweiz i Sankt Petersborg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Spanien vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,62 på dette væddemål.