Kamp: Kristiansund BK – SK Brann

Spilforslag: Kristiansund BK vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 4. juli kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der venter en svær kamp for Brann, når de gæster topholdet Kristiansund, som ligger på fjerdepladsen. Efter to point i deres sidste tre kampe, trænger hjemmeholdet dog til succes. Dermed er det det perfekte tidspunkt at møde ligaens bundprop.

Fem point er nemlig, hvad det er lykkes Brann at skrabe sammen i sæsonens 11 kampe. Man har tabt intet mindre end otte gange. Vi regner med, at denne kamp leverer det niende nederlag.

 

Derfor vinder Kristiansund

Kristiansund lagde ud med at tabe sæsonens første to kampe. Herefter fulgte dog en fænomenal stime med fem sejre på stribe. Her slog man blandt andet Vålerenga, som også er med i toppen.

De seneste tre kampe har dog været knap så sjove for Kristiansund. Her er det nemlig som nævnt blot blevet til to point mod Haugesund, Mjøndalen og Tromsø.

Nu får de dog en god mulighed for at tanke noget tiltrængt selvtillid mod Brann, der som nævnt har kæmpet en del med tingene i løbet af denne sæson.

Brann fik nemlig en katastrofal start på sæsonen med nederlag i deres første seks kampe på stribe. Siden da er det blevet til fem point i de seneste fem kampe, hvilket hjælper lidt på tingene.

Branns store problem er, at de lukker katastrofalt mange mål ind – to i snit per kamp for at være præcis.

Samtidig har Kristiansund et af ligaens bedste forsvare med blot ni mål lukket ind i løbet af 11 kampe. Kun Haugesund med seks mål imod sig er bedre.

Vi regner med, at de fortsætter de gode defensive takter mod Brann. Brann har som nævnt haft meget svært med holde rent bur.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Kristiansund vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.