Kamp: Energetik Mary-Kopetdag Asgabat

Spilforslag: Kopetdag Asgabat vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 14. maj kl. 15:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Kun en sejr tæller for Kopetdag Asgabat, hvis de skal holde sig til i toppen den bedste turkmenske række. Kopetdag Asgabat har tidligere vundet ligaen seks gange. Deres seneste mesterskab ligger dog tilbage i 2000, så deres fans må hungre efter den syvende. Hvis det håb skal holdes i live må en sejr mod bundholdet Energetik Mary være et krav for hovedstadsklubben.

 

Derfor vinder Kopetdag Asgabat kampen

Med seneste rundes 3-1-sejr mod Merw kom Kopetdag Asgabat tilbage på sporet. Inden da havde man lidt to 1-0 nederlag til Ahal og Sagadam. Ahal indtager ligaens førsteplads, så at tabe til dem er naturligvis ingen større katastrofe. Sagadam har også fået en udemærket start på sæsonen. Før disse nederlag havde man vist stor styrke ved på udebane at spille uafgjort med Altyn Asyr, som er blevet mestre de seneste seks år i træk.

Deres modstandere Energetik har blot fået fem point fra deres syv første kampe og indtager derfor ligaens sidsteplads. De er faktisk ganske gode i forsvaret. Deres store problem er desværre for dem, at de ikke kan lave mål. Tre mål er det blevet til i sæsonens syv første kampe, mens syv er blevet lukket ind. Det lugter derfor unægteligt af en smal sejr til Kopetdag Asgabat, når de to klubber skal mødes i Mary.

Da holdene mødtes tilbage i førstespillerunde endte det da også med at blive en målfattig affære, da kampen endte 0-0. Til gengæld blev det indbyrdes møde før dette en regulær målfest, da Kopetdag Asgabat vandt med hele 4-1. Energetik har ikke vundet i de seneste seks møder mellem klubberne, og det er der ifølge statistikken heller ikke meget, der taler for, at de gør denne gang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Kopetdag Asgabat vinder kampen mod Energetik Mary. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette resultat.