Kamp: FC Köln-Fortuna Düsseldorf

Spilforslag: FC Köln vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 24. maj kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Der er lokalopgør på menuen, når FC Köln tager imod Fortuna Düsseldorf, som har danske Mathias Zanka Jørgensen i truppen. Köln fik en dårlig start på sæsonen men fra december og frem til ligaens ufrivillige pause har det set yderst fornuftigt ud fra deres perspektiv.  FC Köln har nemlig vundet otte af deres seneste 12 kampe. Düsseldorf kæmper derimod for at komme væk fra nedrykningsspillet. Vi regner med, at Köln kommer til at trække det længste strå i kampen mellem de to nabobyer.

 

Derfor vinder FC Köln kampen

Der er blot 40 kilometers kørsel fra Düsseldorf til Köln. Dermed bliver det altså en ganske kort tur for Fortuna Düsseldorf, når de skal en tur på RheinEnergieSTADION. Det bliver som bekendt uden tilskuere på lægterne. FC Kölns legendariske maskot Hennes vil desuden også være fraværende. Hennes er en vaske ægte levende ged, som har hjemme i Köln Zoo. Han fungere som maskot for klubben, som er på niende udgave af Hennes.

Til trods for manglende tilskuere og ged tror vi dog stadig, at Köln-spillerne kan motivere sig selv, når det gælder dette lokalopgør. Klubbernes møde i efteråret var det første i Bundesligaen siden 1997. Ved den lejlighed tabte FC Köln med 2-0 i Düsseldorf. Köln har dog som nævnt forbedret sig meget siden dengang og klaret op i tablen. Det er især takket være deres angriber Jhon Córdoba. Den 27-årige colomianer har scoret 10 mål indtil videre i denne sæson. Det faktum, at hans gode form falder sammen med Kölns mange point siden midten af decemeber bevidner, hvor vigtig han har været for dem.

I Kölns første kamp efter den lange pause, spillede man 2-2 mod Mainz. Her var man eller foran 2-0 på mål af Mark Urth og Florian Kainz, inden det lykkedes Mainz at få bragt balance i regnskabet. Düsseldorf skuffede i deres seneste kamp, hvor man hjemme spillede 0-0 med Paderborn, som ligger sidst i Bundesligaen. Her sad Zanka på bænken hele kampen for Düsseldorf. Düsseldorf store problem er at lave mål. På det punkt er de nemlig det ringeste hold i Bundesligaen med 27 mål fra 26 kampe. Her har Köln gjort det langt bedre med 41 mål. Vi tror dermed, at Köln fortsætter det de gode takter fra de seneste 12 kampe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Köln vinder kampen mod Fortuna Düsseldorf. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.