Dagens spilforslag – Fredericia tilbage på sporet

Kamp: HB Køge – FC Fredericia

Spilforslag: FC Fredericia vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 24. september kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

I sidste spillerunde måtte Fredericia indkassere sæsonens første nederlag i ligaen. Nu skal man så forsøge at komme tilbage på rette spor, når turen går til Køge.

HB Køge har ikke vundet i ligaen siden første spillerunde. Dermed har man naturligvis hårdt brug for tre point, hvis man skal væk fra bundstriden. Vi tror dog, at det bliver Fredericia, som henter de tre vigtige point på Køge Idrætspark.

 

Derfor vinder FC Fredericia kampen

Efter de første otte spillerunde var Fredericia ubesejrede med 20 af 24 mulige point. Man havde runden forinden hentet en imponerende 3-1-sejr ude mod AC Horsens, som også er på jagt efter oprykning.

I niende spillerunde gik det dog galt mod topholdet FC Helsingør. Der stod 0-0 ved pausen, men i anden halvleg og tingene fart. Fredericia kom foran efter fem minutter derefter scorede Helsingør dog fire gange i rap. Dermed betød Alexander Jensens reducering i kampens overtid til 2-4 ikke det store.

Nu skal man så ovenpå igen, når turen går til Køge. Daniel Aggers tropper har dog ikke vundet deres sidste syv ligakampe i streg. Faktisk ikke siden åbningskampen mod AC Horsens.

I deres seneste kamp var de en tur i Lyngby, hvor det sluttede 1-1. Her lignede det ellers længe tre point til Køge efter Mike Jensens føringsmål, men kort før kampens afslutning lykkedes det Frederik Gytkjær at udligne for hjemmeholdet.

Defensiven har været HB Køges store problem. Det er faktisk ikke lykkes dem at holde buret rent siden åbningskampen mod Horsens. Man har lukkes syv mål ind i løbet af de sidste tre kampe.

Ser vi på Fredericia, så har de endnu ikke prøvet at gå fra banen uden at score. Vi regner som nævnt også med, at det kommer til at lykkes dem at snuppe de tre point i Køge.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Fredericia vinder kampen mod HB Køge. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.