Dagens spilforslag: Fynsk avancement i Sydbank Pokalen

Spilforslag hver dag

Kamp: Kjellerup Idrætsforening – Middelfart Gymnastik & Boldklub
Spilforslag: 2
Odds: 1,72
Bookmaker: bet365

 

Odds på Middelfart-sejr hos bet365

 

I dag skal der spilles 1/32-finalerne i Sydbank Pokalen, og vi har fundet frem til et opgør, hvor der er et anbefalesværdigt spil. På Bjergets Idrætsanlæg tager Kjellerup Idrætsforening imod Middelfart Gymnastik & Boldklub, og det lugter langt væk af en sejr til udeholdet. Værterne er nemlig i forfærdelig forfatning, da de endnu ikke har vundet en eneste ligakamp, selvom der har været seks forsøg. Gæsterne har derimod fået ti point ud af deres anstregelser indtil videre. Sidst de to mandskaber mødtes vandt fynboerne i øvrigt 7-3.

 

Middelfart marcherer videre

Kjellerup har overhovedet ikke fået den sæsonstart, som de ønskede sig, da det blot er blevet til to point i deres første seks opgør. Derudover har de kun præsteret et enkelt clean sheet i processen. Deres målscore lyder på 4-13 i ligaen, hvilket betyder, at de scorer under et mål per kamp, mens der bliver lukket mere end to ind i den anden ende. Det er en rigtig dårlig kombination, og hvis de ikke får det fixet hurtigst muligt, så ligger de lunt i svinget til at rykke ned i Danmarksserien.

Så går det straks bedre for Middelfart. De har således vundet tre kampe, spillet en enkelt uafgjort og tabt to med en samlet målscore på 8-6. Det er nok til en delt fjerdeplads i tabellen, hvilket må siges at være ganske godkendt. De har i øvrigt ikke prøvet at tabe til Kjellerup siden den 12. oktober 2014. Siden da er det blevet til tre sejre på stribe, og de har scoret intet mindre end 12 mål mod dem i disse tre opgør. Vi forventer mere af samme skuffe, når de støder sammen i Sydbank Pokalen klokken 17:15.

Derfor anbefaler vi at spille på, Middelfart Gymnastik & Boldklub vinder kampen hos bet365. I skrivende stund giver det pengene 1,72 gange igen.

 

Odds på Middelfart-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.