Dagens spilforslag – Juventus sejre i Portugal

Kamp: FC Porto – Juventus

Spilforslag: Juventus vinder kampen

Odds: 2,05

Spilstop: 17. februar kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Cristiano Ronaldos jagt på første Champions League-triumf i med Juventus fortsætter i første ottendedelsfinale mod Porto. Det er en kamp, som Juventus er favoritter til at vinde, og vi regner da også med, at Den Gamle Dame sikrer sig et godt udgangspunkt i Porto.

 

Derfor vinder Juventus kampen

Juventus’ nederlag til Napoli i deres seneste Serie A-kampe kaster skår i glæden efter en ellers god periode. Her havde man taget tre 2-0-sejre på striben i Serie A mod Bologna, Sampdoria og AS Roma.

Man fik tilmed også sikret sig en plads i Coppa Italia-finalen, hvor Atalanta venter. Det skete efter en 2-1-sejr ude mod Inter i første semifinale og 0-0 hjemme i returkampen.

I forbindelse med 1-0-nederlaget mod Napoli er det værd at bemærke, at Juventus mildt sagt var godt med i kampen. De havde 62% boldbesiddelse, og ser man på XG, så lå Juventus på 2,01 og Napoli på 1,06. Det var med andre ord ikke fordi, at Juventus spillede decideret dårligt.

Nu er der så mulighed for at rejse sig mod FC Porto, som er i en lille krise for tiden. De forsvarende portugisiske mestre har nemlig spillet deres sidste fire kampe i alle turneringer uafgjort.

Tre af disse er kommet i ligaen mod Belenenses, Braga og Boavista, som sluttede henholdsvis 0-0, 2-2 og 2-2. De seks mistede point betyder, at man nu er hele ti point efter Sporting i kampen om mesterskabet, mens Braga og Benfica nærmer sig bagfra. Man har desuden også spillet 1-1 med Braga i pokalen.

Netop Porto og Juventus mødtes også på dette tidspunkt i turneringen tilbage i 2017. Her lagde Juventus ud med at vinde i Porto, hvorefter man vandt 1-0-hjemme i Torino. Vi siger altså, at italienerne gentager bedriften og igen slår Porto i Champions League.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Juventus slår FC Porto. Hos Onside Betting får man odds 2,05 på dette væddemål.