Dagens spilforslag – Japan består test mod Panama

Kamp: Japan – Panama

Spilforslag: Japan vinder kampen

Odds: 1,64

Spilstop: 13. november kl. 15:15

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

For blot anden gang nogensinde mødes Japan og Panama til en landskamp. Denne gang skal der spilles på neutralt græs i Østrig. Japan kommer med en stribe profiler fra de store europæiske ligaer og er ikke overraskende klare favoritter til at slå Panama. Vi regner da også med, at De Blå Samuraier kan leve op til favoritværdigheden og tage en sejr mod Panama.

 

Derfor vinder Japan

Som nævnt kommer Japan med en uhyre stærk trup. Blandt de store profiler er Takumi Minamino, Takefusa Kubo, Daichi Kamada og Maya Yoshida. Det er spillere som spiller i henholdsvis Liverpool, Villarreal, Eintracht Frankfurt og Sampdoria. De første tre nævnte er offensive spillere, så her råder landstræner Hajime Moriyasu altså over et par yderst habile spillere.

Ser man på Panamas landshold, er situationen en lidt anden. Her finder man ikke én spiller fra en klub i Europas største ligaer. Eksempelvis spiller holdets mest scorende spiller Gabriel Torres i C.S.D. Independiente del Valle fra Ecuador. Det er altså ikke helt samme hylde, som Panamas dansk-spanske landstræner Thomas Christiansen kan vælge fra.

Dette er holdets andet møde på relativt kort tid. Den første kamp mellem holdene var en venskabskamp, som blev spillet i 2018 i Niigata, hvor Japan endte med at vinde med 3-0. Japan kom i gang kort inden pausen, hvor Minamino scorede til 1-0. Den føring blev fordoblet 20 minutter inde i anden halvleg ved Junya Ito. Målet til 3-0 faldt fem minutter før tid ved et selvmål af Panamas Hárold Cummings.

Vi regner som sagt med, at Japan endnu engang viser sig at være for gode mod et hold som Panama. Moriyasu vil uden tvivl bruge kampen til eksperimentere, men truppen bær

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Japan vinder kampen mod Panama. Hos Onside Betting får man odds 1,64 på dette væddemål.