Dagens spilforslag – Italien vinder og får clean sheet

Kamp: Italien – Wales

Spilforslag: Italien vinder til nul

Odds: 1,95

Spilstop: 20. juni kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er lagt op til gruppefinale i EM’s Gruppe A, når Wales skal forbi Rom, hvor Italien venter. Wales har imponeret ved at hente fire point mod Schweiz og Tyrkiet. Nu venter dog Italien, som har været blandt de absolut bedste hold indtil nu ved dette EM.

Italien vandt nemlig begge deres første kampe mod tyrkerne og schweizerne med 3-0. Dermed kan de faktisk nøjes med uafgjort og stadig vinde gruppen. Vi regner dog med, at det endnu engang lykkes Italien at vinde samt at gøre det til nul.

 

Derfor vinder Italien til nul

Italien var som nævnt ganske suveræne i deres første to kampe. De lagde som bekendt ud med EM’s åbningskamp mod Tyrkiet. Her kom man foran kort inde i anden halvleg på et selvmål af tyrkernes Merih Demiral.

Midtvejs i halvlegen fordoblede Ciro Immobile føringen, inden Lorenzo Insigne scorede på oplæg af Immobile. Herefter fulgte en 3-0-sejr over Schweiz på to mål af Manuel Locatelli og endnu en scoring af Immobile.

Nu gælder det så Wales, som fik en fornuftig start på EM med 1-1 mod Schweiz. Det skete, da Kieffer Moore udlignede med omkring et kvarter igen.

Herefter ventede et møde med de hårdt pressede tyrkere. Det endte med en flot 2-0-sejr. Aaron Ramsey og Conor Roberts stod for målene – begge gange på oplæg af Bale.

Wales er inden sidste runde tre point foran Schweiz og har en målscore, som er fem mål bedre. Derfor skal de trods alt stadig fokusere på det defensive.

Hvis det skulle lykkes Italien at komme foran, tror vi, at Wales vil have tilstrækkelig fokus på det defensive til, at det ikke kommer til at lykkes dem at score.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Italien vinder til nul over Wales. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.