Kamp: Italien – Spanien

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 6. juli kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det er blevet tid til at finde EM-finalisterne. Vi starter med semifinalen mellem Italien og Spanien. Italien har været blandt de bedst spillende hold ved EM 2021. Spanien startede lidt sløvt men er kommet efter det.

Dermed venter der en stor kamp på Wembley mellem to af europæisk fodbolds giganter. Vi regner da også med, at det bliver en underholdende affære, hvor vi får begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Italien har som nævnt været en af de helt store oplevelser ved dette EM. De har været blandt de hold, som har spillet det bedste fodbold.

De blæste gennem gruppespillet med tre sejre mod Tyrkiet, Schweiz og Wales. Herefter kom man dog i problemer mod Østrig og havde brug for forlænget spilletid for at hive en 2-1-sejr hjem.

I kvartfinalerne kom italienerne så på den helt store test mod VM-favoritterne Belgien. Belgierne havde netop sendt de forsvarende europamestre fra Portugal ud og gik ind til kampen med stor optimisme.

Det var dog Italiens Nicolò Barella, som scorede kampens første mål efter omkring 30 minutter. Kort inden pausen fordoblede Lorenzo Insigne, inden Romelu Lukaku fik reduceret i overtiden.

Spanien fik fem point i gruppespillet, hvorefter man slog Kroatien med 5-3 efter forlænget spilletid i en vanvittig kamp. Derefter slog man Schweiz med 3-1 efter straffesparkskonkurrence, da den ordinære spilletid sluttede 1-1.

En ting, som Italien og Spanien har tilfælles, er, at ingen af dem har en decideret målsluger ved EM 2021. Det til trods er Spanien det mest scorende hold med 12 mål, mens Italien deler andenpladsen med Danmark med 11 mål.

Det vidner om, at både Italien og Spanien har godt med folk, som kan byde ind med scoringer. Derudover har det ellers skræmmende italienske forsvar også vist i deres sidste to kampe, at der godt kan scores imod dem. Vi anser det altså for sandsynligt, at vi får begge hold på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Italien og Belgien. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette væddemål.