Dagens spilforslag – Italien spiller sig videre

Kamp: Italien – Schweiz

Spilforslag: Italien vinder kampen

Odds: 1,60

Spilstop: 16. juni kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Italien fik en fremragende start på EM med en 3-0-sejr over Tyrkiet. Nu har de mulighed for at spille sig videre ved at slå Schweiz. Schweizerne skuffede i deres første kamp, hvor de måtte nøjes med 1-1 mod Wales.

Italien ser ud til at være yderst formstærke, og især deres defensiv imponere. Vi regner med, at Schweiz får det svært i Rom, hvor vi siger, at Italien vinder.

 

Derfor vinder Italien

Italien var som nævnt særdeles overbevisende i deres første kampe ved EM. Tyrkerne var på forhånd spået til at være en af slutrundens store overraskelser. De blev dog totalt skilt ad mod Italien.

Det var i anden halvleg, at Italien fik hul på bylden. Det skete, da Domenico Berardis indlæg ramte Merih Demiral og resulterede i et selvmål af tyrkeren.

Tyve minutter inde i kampen fulgte Ciro Immobile op på en redning af Cakir og kunne score til 2-0. Det sidste mål faldt med omkring ti minutter igen, da et skidt udspark fra Cakir endte på italienske fødder. Derefter gik det stærkt, og Lorenzo Insigne kunne sparke bolden ind til 3-0.

Italiens defensiv udviste også skræmmende styrke. De fik begrænset tyrkerne til blot ét skud forbi mål og nu på kassen.

Nu gælder det så et møde med Schweiz, som ikke fik nogen optimal kamp på EM. De førte eller med 1-0 over Wales, men ca. et kvarter før tid fik store Kieffer Moore udlignet til slutresultatet 1-1.

Vi regner med, at schweizerne får det svært overfor et italiensk hold, hvor alt lader til at spille – offensivt så vel som defensivt. Derfor mener vi, at denne kamp ender med en sejr til Italien. Hvis Italien vinder, er de som nævnt sikret en plads i ottendedelsfinalen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Italien vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,60 på dette væddemål.