Kamp: Italien – England

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 2,06

Spilstop: 11. juli kl. 21:00

Bookmaker: LeoVegas

 

Spilforslag hver dag

 

LeoVegas Følg spilforslaget nu

Spil op til 1.000 kroner og få et freebet af samme værdi op til 1.000 kroner | Kun nye spillere | Min. indbetaling og indsats 100 kr. | Min. odds 1,8. | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 60 dage efter første indbetaling | Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Det er blevet tid til EM-finalen. Denne står som bekendt mellem Italien og England. Som med de to semifinaler spilles finalen på Wembley. Det er naturligvis en massiv fordel for England, mens Italien kun får et begrænset antal tilskuere.

Vi regner dog med, at det bliver en tæt kamp mellem to stærke hold. Derudover mener vi også, at der er en del, som taler for, at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Begge hold fik en defensivt fremragende start på dette EM med nul mål lukket ind i gruppespillet. Siden da har de dog begge måtte give fortabt.

Italiens stime røg i ottendedelsfinalerne, hvor han røg i uventede problemer mod nabolandet Østrig. Her endte det med en italienske 2-1-sejr efter forlænget spilletid.

Derefter fulgte den svære semifinale mod Spanien. Her bragte Federico Chiesa Italien foran, inden der endnu engang blev scoret i mod det – denne gang ved Alvaro Morata.

England nåede helt frem til kvartfinalerne før, deres defensiv måtte strække gevær. Det skete som bekendt, da Mikkel Damsgaard sendte et frispark hen over den engelske mur.

Inden da var det lykkes England at gå gennem hele gruppespillet med blot to mål for sig og nul i mod sig. Dermed er der lagt op til en interessant dyst mellem de to hold.

Vi mener, at Italien gennem dette EM har været blandt de bedst spillende hold. De er derudover også et af få hold, hvis trup tilnærmelsesvist kan matche England

Med andre ord regner vi med, at at det bliver en tæt EM-finale, hvor vi ender med at få begge hold på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Italien og England. Hos LeoVegas får man odds 2,06 på dette væddemål.

Nye spillere hos LeoVegas kan få odds 10,00 på kampen – læs mere her,