Dagens spilforslag: Under 2,5 mål i Istanbul Basaksehir-FCK

Kamp: Istanbul Basaksehir-FCK

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,62

Spilstop: 12. marts kl. 18.55

Bookmaker: 888sport

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

I deres første ottendedelsfinale skal FCK en tur til Tyrkiet, hvor Istanbul Basaksehir venter. Topholdet i den tyrkiske liga bliver naturligvis en hård nød at knække for københavnerne, som mildt sagt ikke har fået den bedste start på Superligaen. Det har dog set ganske fremragende ud i Europa League, hvor man samlet slog Celtic med 4-2 i 16.-delsfinalen. Her viste FCK, at det ikke er i defensiven, at problemerne ligger. Hvis Istanbul Basaksehir skulle ske at komme foran, vil de sandsynligvis fokusere på at holde FCK fra at score et vigtigt udebanemål.

 

Derfor bliver der scoret mindre end 2,5 mål

FCKs angreb er som nævnt ikke rigtig kommet ud af starthullerne her i foråret. I ligane har københavnerne således scoret fire mål på fire kampe. Det er vel at mærke mod modstandere som Esbjerg, Silkeborg og Horsens. I disse tre kampe scorede man et mål og fik et point. Man har ikke lukket fem mål ind i disse kampe. Dette er ikke markant værre end snittet før pausen, der scorede man bare væsentligt mere.

I Europa League har FCKs defensiv som nævnt også været stærk. I gruppespillet lukkede man således blot fire mål ind på seks kampe, mens man kun scorede fem. Dertil har vi de to mål, som Celtic scorede mod FCK. Hos Istanbul Basaksehir var billedet meget det samme i gruppespillet. Her scorede tyrkerne relativt beskedne syv mål i løbet af kampene.

Som nævnt vil en scoring til Istanbul Basaksehir betyde, at de vil gøre alt for at holde FCK fra at score, hvad der ville være et vitalt udebanemål. Samtidig kan FC Københavns stærke defensiv trække i arbejdstøjet, hvis det skulle lykkes dem at sikre sig det vigtige udebanemål infrn returopgøret i København. Der er mange taktiske scenarier, som gør en relativt målfattig affære sandsynlig.

Dagens spilforslag lyder hermed: Der kommer under 2,5 mål i kampen mellem Istanbul Basaksehir og FC København