Dagens spilforslag og odds: Israel løber ind i endnu et nederlag

Spilforslag hver dag

Kamp: Israel – Skotland
Spilforslag: 2
Odds: 3,05
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Skotland-sejr hos Unibet

 

UEFA Nations League vender tilbage i dag med syv forskellige kampe, og der skal blandt andet spilles tre opgør i Liga C. Det mest interessante af dem er i vores optik Israel mod Skotland på Sammy Ofer Stadium i Haifa, da oddset på en udesejr er lige lovlig højt sat. Værterne har således tabt fire kampe i streg – heriblandt deres seneste Nations League-opgør mod Albanien på udebane. Gæsterne snuppede derimod en sejr over albanerne den 10. september, hvor de scorede to gange og formåede at holde buret rent i processen.

 

Skotland er et bedre landshold

Hjemmeholdet er virkelig skidt kørende, da det blot er blevet til en enkelt sejr i deres sidste ti forsøg. Derudover har de tabt intet mindre end otte gange, og det er kun blevet til et enkelt uafgjort resultat. Det er endda ikke kun fordi, at de har mødt store fodboldnationer, at de er blevet besejret. Blandt andet er de blevet slået af upåagtede modstandere som Nordirland, Rumænien og Makedonien. Derfor skal de nok heller ikke regne med at vinde gruppe ét i Liga C, da de simpelthen hverken kan score mål eller holde buret rent.

Udeholdet er en smule bedre kørende. De har nemlig vundet fire, spillet en enkelt uafgjort og tabt fem i deres seneste ti kampe. Deres sejre er kommet mod Malta, Slovakiet, Ungarn og som skrevet før Albanien, mens de har spillet uafgjort med Slovenien. Nederlagene har været mod henholdsvis Belgien, Mexico, Peru, Costa Rica og Holland. Vi føler os rimelig overbeviste om, at skotterne kan snuppe sejren og de tre point i aften. Steven Naismith ligner et godt bud på en målscorer, da han har været kold og kynisk foran kassen det seneste stykke tid.

Derfor anbefaler vi at spille på, Skotland vinder kampen til odds 3,05 hos Unibet.

 

Odds på Skotland-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund