Dagens spilforslag – Begge hold kommer ikke på tavlen i Israel

Kamp: Israel – Danmark

Spilforslag: Begge hold scorer? Nej

Odds: 1,78

Spilstop: 24. marts kl. 18:00

Bookmaker: Unibet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmark sparker VM-kvalifikationen i gang med en udekamp i Israel. Danmark er storfavoritter til at vinde Gruppe F, og det ventes, at de sikrer en optimal start, når det går løs i Tel Aviv.

Vi regner, at Israel går yderst defensivt til værks, så danskerne skal være tålmodige, når det kommer til at bryde dem ned. Derfor foreslår vi et spil på, at begge hold ikke scorer i kampen. Dermed er man dækket ind, hvis det skulle ende 0-0 eller hvis Danmark eksempelvis vinder 2-0.

 

Derfor scorer begge hold ikke

Israel led et stort nederlag, da de tabte deres playoff semifinale mod Skotland og dermed mistede muligheden for at komme med til EM. Kampen var ikke nogen sindsoprivende affære og endte 0-0. Israel havde et par gode chancer i overtiden, som de ikke scorede på og endte derefter med at tabe i straffesparkskonkurrence.

Deres seneste to landskampe tilbage i november endte med et 1-0-nederlag til Tjekkiet og en sejr med samme cifre mod Skotland. Disse to kampe var altså langt fra nogen målfester.

Danmark har desuden været ganske gode til at holde svagere hold fra fadet. I efteråret mødte man eksempelvis Island to gange samt spillede to venskabskampe mod henholdsvis Færøerne og Sverige. Her lukkede man tilsammen ét mål ind. Derudover hold man nullet i to kampe mod England.

Vi regner med endnu en solid indsats af den danske defensiv, som vi tror kan holde relativt uskarpe Israel fra at score. Så er spørgsmålet, om Danmark forår at åbne det israelske forsvar. Derfor gardere vi os ved at sige, at dette ikke bliver en kamp, hvor begge hold kommer på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer ikke i kampen mellem Israel og Danmark. Hos Unibet får man odds 1,78 på dette væddemål.

Til og med den 31. marts kan nye og gamle kunder hos Unibet få et live free bet på fodbold, når de foretager et odds til 100 kroner. Læs mere om kampagnen her.