Dagens spilforslag – Isloch slår Slutsk

Kamp: Isloch-Slutsk

Spilforslag: Isloch vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 5. april kl. 17:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Isloch har fået en fremragende start på sæsonen med to sejre i to kampe i den hviderussiske Premier League. De har været bundsolide og kørt to 1-0-sejre hjem. Deres udstandere Slutsk har hentet tre point i deres to første kampe, men de må ventes at få det svært i Minsk mod Isloch.

Derfor vinder Isloch

Isloch startede 2020 med to kvartfinaler mod Dinamo Brest i den hviderussiske pokalturnering. Begge kampe mod de forsvarende mestre endte 0-0, hvorefter Isloch tabte i straffeparkskonkurrence. I ligaen har de indtil videre udvist samme defenisve disciplin. I første kamp slog man Neman Grodno med 1-0 hjemme i Minsk. Herefter blev det til endnu en 1-0-sejr mod Smolevichi. Begge disse sejre blev sikret på mål Momo Yansane. Den guineanske angriber lader til at være i topfarm allerede fra begyndelsen af sæsonen.

Isloch er i den fordelagtige situation, at de starter sæsonen med tre hjemmekampe. I sidste år var de ligaens fjerdebedste hold på hjemmebane. Her hentede man 29 point i 15 hjemmekampe. Det blev interessant nok kun til 21 mål, men til gengæld var Isloch også i en klasse for sig, når det kom til at holde modstanderen fra fadet. Blot ni mål lukkede man ind på hjemmebane.

Derfor kommer Slutsk på en svær mission, når de skal godt 100 kilometer mod nord for at møde Isloch. Slutsk har fået en godkendt start på sæsonen med en hjemmesejr mod Slavia Mozyr. Herefter tabte man med 1-0 på hjemmebane mod Dinamo Brest. Slutsk klarede sig ikke prangende på udebane i sidste sæson, hvor de hentede 15 point fra samme antal udekampe. Et af deres store problemer var at score mål. Her fik man blot scoret 15 gange, mens 20 mål blev lukket ind.

Slutsk vandt faktisk dette opgør sidste år, hvor Isloch til gengæld vandt med 3-1 i Slutsk. Vi tror dog, at Islochs fremragende start på sæsonen vil bære dem mod endnu en hjemmesejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Isloch vinder kampen mod Slutsk. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette resultat.