Dagens Spilforslag – Isloch slår Neman

Kamp: Isloch Minskiy Rayon-Neman  Grodno

Spilforslag: Isloch Minskiy Rayon vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 21. marts kl. 14:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

I Hviderusland har man valgt modsat mange andre lande at spille trods Coronavirussen, som lige nu ellers har annuelleret sportsbegivenheder på stribe verden over. Det er interessant nok første spillerunde i den hviderussiske liga, der ligesom flere andre afslutter sæsonen i efteråret. Man har planer om at spille med tilskuere. I en af rundens kampe tager Isloch Minskiy Rayon imod Neman Grodno. Isloch slutte sidste sæson som nummer fem i den hviderussiske  Premier League. Det skal de forsøge at forbedre i år.

Derfor vinder Isloch Minskiy Rayon kampen

Isloch var i sidste sæson meget stærke på hjemmebanen i Minsk. Her blev det blot til to nederlag efter 15 kampe på Stadion FK Minsk. Man lukkede samtidig blot ni mål ind på hjemmebane, hvilket var færrest af alle hold i ligaen. I løbet af vinterens transfervindue hentede man guineanske Momo Yansane i marokkanske FUS Rabat. Gennem sidste sæson havde man lejet Yansane. Her scorede han 11 af holdets 36 mål, så han er en vigtig herre. Yansane blev nummer seks på ligaens topscorerliste.

Den hviderussiske pokalturnering er allerede i fuld gang. Her gjorde Isloch det ganske pænt. De nåede kvartfinalen, hvor de efter to tætte kampe tabte i straffesparkskonkurrence til sidste års mestre Dynamo Brest. I runden forinden slog man bysbørnene Energetek-BGU, som også spiller i den bedste række med 3-2. Neman Grodno røg ud efter deres første kamp i turneringen mod Naftan Novopolotosk, som til daglig spiller i landets næstbedste række. Resultaterne fra pokalturneringen tyder derfor på, at Isloch det mest formstærke af de to hold.

Da de to hold mødtes i sidste sæson vandt Isloch på Nemans hjemmebane, mens kampen i Minsk endte uafgjort. Vi tror da også, at Isloch igen i år kommer til at have overtaget.

Dagens spilforslag lyder hermed: Isloch Minskiy Rayon vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette resultat.