Dagens spilforslag – Isloch slår Slavia Mozyr

Kamp: Isloch-Slavia Mozyr

Spilforslag: Isloch vinder kampen

Odds: 2,05

Spilstop: 18. april kl. 15:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Isloch og Slavia Mozyr er begge startet fornuftigt i denne sæson. Isloch har seks point fra de første fire ligakampe, mens Slavia Mozyr har syv samt er nået semifinalen i pokalen. Derfor skal begge mandskaber bruge en sejr når de mødes for at holde trit med topholdene. Isloch var fremragende på hjemmebane i sidste sæson, og det skal de være igen mod Slavia Mozyr, hvis de skal snuppe de tre point.

 

Derfor vinder Isloch kampen

Isloch var som nævnt et af ligaens stærke hjemmebanehold i sidste sæson. Her hentede man imponerende 29 point fra 15 kampe. Til sammenligning hentede man blot 18 point på udebane. I år lagde man godt fra land med to 1-0 sejre hejmme mod Neman Grodno og Smolevichi. Herefter fulgte dog et 3-2 nederlag hjemme mod Slutsk. I seneste kamp tabte man så 3-1 ude til Dinamo Brest. De skal derfor finde den gode hjemmebaneform frem igen.

En af de spillere, som Isloch skal sætte deres lid til bliver Momo Yasane. Den guianske angriber har fået en god start på sæsonen med to mål i sine første fire kampe. I 3-2 nederlaget mod Slutsk viste hviderussiske Aleksandr Makas også, at han har mål i støvlerne. Ved den lejlighed scorede den 28-årige angriber nemlig begge sit holds mål. Det er med andre ord defensiven, som Isloch skal have styr på, hvor de skal have de tre point mod Slavia Mozyr. Netop på det punkt var de stærke i deres hjemmekampe i sidste sæson. I de 15 kampe lukkede man blot ni mål ind.

Slavia Mozyr har haft en lidt mærkværdig start på sæsonen. Man lagde ud med at tabe 3-1 hjemme mod Slutsk. Herefter vandt man hjemmekampen mod BATE Borisov og udekampen mod de forsvarende mestre, Dinamo Brest, med 2-1. I næste kamp slog man så BATE Borisov igen. Denne gang i pokalen med 1-0. I seneste ligakamp spillede man så 0-0 hjemme mod oprykkeren Rukh Brest. Vi tror, at Isloch rammer finder tilbage i den gode rytme fra sidste sæsons hjemmekampe og slår Slavia Mozyr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Isloch vinder kampen mod Slavia Mozyr. Hos Onside Betting får man odds 2,05 på dette resultat.