Kamp: Crawley Town – Ipswich Town

Spilforslag: Ipswich Town vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 10. november kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Ipswich kan med en sejr over Crawley med stor sandsynlighed sikre sig kvalifikation til næste runde. Det kræver, at the Tractor Boys slutter blandt de to bedste hold i gruppen. Inden sidste runde har de tre point, hvilket er samme antal som Gillingham på tredjepladsen. Arsenals U21-hold har seks point, mens Crawley er sidst i gruppen med 0 point. Vi regner da også med, at topholdet fra League One, Ipswich, tager de tre point mod Crawley, som ligger i League 2.

 

Derfor vinder Ipswich kampen

Ipswich indtager andenpladsen i League One og holder dermed kursen, når det kommer til ambitionen om at rykke op i the Championship. I deres seneste kamp slog de Blackpool med 4-1 på udebane.

I det opgør var Gwion Edwards kampens helt store spiller. Den 27-årige walisiske kantspiller lavede to mål samt en assist. Ipswich’ øvrige mål blev scoret af Luke Chambers og Teddy Bishop. Dermed sikrede Paul Lamberts manskab sig tre vigtige point.

Oprykning er naturligvis det primære mål for Ipswich, men man skal aldrig undervurdere betydningen af at have muligheden for vinde et trofæ. Derfor vil de naturligvis gå efter at komme videre. Som et af de bedste hold i League One er de naturligvis blandt favoritterne til at vinde turneringen.

Deres modstander Crawley ligger nummer otte i League Two og jagter også oprykning. De tabte dog deres seneste kamp til Birmingham-holdet Walsall og tabte derved terræn. I denne turnering har man tabt sine kampe mod Arsenal og Gillingham med 2-1. Vi regner også med, at de får de svært, når Ipswich kommer på besøg på The People’s Pension Stadium

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Ipswich Town vinder kampen mod Crawley Town. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.