Dagens spilforslag – Inter tager vigtig sejr mod Real Madrid

Kamp: Inter – Real Madrid

Spilforslag: Inter vinder kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 25. november kl. 21:00

Bookmaker: Betfair

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er meget på spil, når Real Madrid gæster Inter i Champions Leagues gruppespil. Real indtager inden opgøret tredjepladsen i Gruppe C, mens Inter ligger sidst. Det skal dog nævnes, at det er ganske tæt. Fra Borussia Mönchengladbachs førsteplads er der nemlig blot tre point ned til Inter. Dermed er der meget på spil i denne direkte kamp mellem to hold, for hvem det ville være en stor fiasko at ryge ud allerede i gruppespillet.

Vi mener, at der er mest, som taler for, at det bliver hjemmeholdet Inter, som ender med at løbe med de meget vigtige tre point.

 

Derfor vinder Inter kampen

Inter har som nævnt blot to point efter de første tre runder. De har dog vist lovende form på det sidste. I weekenden så de ud til at være nede i sækken, da de var bagud med 2-0 til Torino efter 62 minutter. To minutter senere lykkedes det dog chilenske Alexis Sánchez at få udlignet.

Derefter fulgte to mål af Romelu Lukaku samt et af Lautaro Martínez, som sikrede en imponerende 4-2-sejr til milaneserne. Netop Lukaku har været flyvende for Inter med ni mål i ni kampe i denne sæson. Det samme gør sig gældende hos Belgien, hvor han som bekendt scorede to mål mod Danmark.

En anden ting som er med at gøre Inter til favoritter i vores øjne er, at Real Madrid har store skadesproblemer. Kongeklubben mangler vigtige folk som Sergio Ramos, Federico Valverde, Luka Jovic samt Karim Benzema. De har desuden haft problemer i La Liga, hvor det blot er blevet til ét point i de to seneste kampe. Her har man tabt til Valencia med hele 4-1 samt spillet uafgjort med Villarreal.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Inter vinder kampen mod Real Madrid. Hos betfair får man odds 2,00 på dette resultat.

Nye spillere hos Betfairs Sportsbook kan få boostede odds 2,00 på, at der scores over 0,5 mål i kampen. Læs mere om tilbuddet her.