Kamp: Inter-Napoli

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,62

Spilstop: 19. juli kl. 21.45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Juventus er som bekendt løbet med mesterskabet, men Inter har stadig andenpladsen at spille for i de sidste to kampe. I den første af disse møder milaneserne Napoli. Napoli ligger på syvendepladsen og kan stadig nå at overhale Milan. Vi regner med, at det bliver en tæt kamp mellem to hold, som ved, hvor målet står. Derfor siger vi, at begge hold kommer på tavlen i dette opgør.

 

Derfor scorer begge hold

Inter er som nævnt en del af den tætte kamp om andenpladsen. Her er man inden næstsidstespillerunde ét point foran Atalanta og Lazio. I sidste spillerunde møder Inter netop Atalanta, så der er lagt op til en interessant kamp om sølvet. I Inters seneste kamp blev det til en vigtig 3-0-sejr over Genoa. Genoa er stadig med i nedrykningskampen, så de er bestemt ikke gået på badeferie.

Her åbnede Lukaku scoringen efter 34 minuter på assist fra Christian Eriksen. Spændingen blev holdt i live frem til det 82. minut, hvor Victor Moses fandt Alexis Sánchez, som gjorde det til 2-0. I kampens overtid fik Lukaku scoret sit 23 sæsonmål og sikret en 3-0-sejr. Den var tiltrængt efter to uafgjorte resultater i træk.

Napoli kæmper som nævnt om den sjetteplads, som under normale omstændigheder havde givet Europa League. På grund af deres sejr i Coppa Italia er de dog sikret en plads i netop Europa League, hvorfor de ikke har andet at spille for end selve placeringen. Det har da også været lidt svingende fra Napolis side de sidste fem runder, hvor det er blevet til otte point. De har dog ligesom Inter været flittige til at score mål.

Inter har været ganske flittige til at få lavet mål. I deres sidste ti kampe er det kun i 0-0-kampen mod Fiorentina, at det ikke er lykkes dem at komme på tavlen. Det samme gælder Napoli, som har scoret i 14 af deres seneste 15 kampe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Både Inter og Napoli scorer i kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,62 på dette resultat.