Dagens spilforslag – Daegu FC slår Incheon United

Kamp: Incheon United-Daegu FC

Spilforslag: Daego FC vinder kampen

Odds: 2,30

Spilstop: 9. maj kl. 09:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Den sydkoreanske K League starter op. I første runde skal Daegu FC en lang tur til Incheon, som ligger i den modsatte ende af landet. Daegu FC var med i sidste års mesterskabspil, hvor de sluttede på femtepladsen. Inceon United undgik deriomod på et hængende hår at skulle spille om nedrykning. Vi tror, at Daegu FC trækker det længste strå i denne sæsons første kamp.

 

Derfor vinder Daegu FC

Daegu sluttede sidste års grundspil på fjerdepladsen i K League. I det efterfølgende slutspil røg man en plads ned. Daegu var især dygtige på udebane, hvor de hentede 29 point fra 19 kampe. Det gjorde dem til ligaens tredjebedste udehold. Forud for denne sæson har de blandt andet fået tilgang af den tidligere Austria Wien-spiller 22-årige Jin-hyun Lee. Sydkoreanske Lee kom til Daegu fra Pohang Steelers, som sidste sæson sluttede som nummer fire. Man har desuden stadig sidste sæsons store profiler den brasilianske duo Cesinha og Edgar Silva. Cesinha scorede sidste sæson hele 16 mål, mens Silva havde bolden i kassen 15 gange.

Incheon havde som nævnt en svær sæson sidste år. De klarer kun akkurat at undgå at skulle spille play-off-kampe om at undgå nedrykning. Ved grundspillets afslutning lå man på næstsidstepladsen. Det lykkedes dog i de sidste fem kampe at få reddet sig med otte point fra fem kampe i nedrykningsspillet. Dermed sluttede man ét point foran Gyeongnam FC, som sluttede som nummer 11 og dermed næstsidst i K League. Den store profil hos Incheon United er den montenegrinske angriber Stefan Mugosa, som tidligere har spillet for tyske TSV 1860 München. Han scorede sidste år 14 mål for Incheon United.

Holdene mødte hinanden tre gange sidste sæson. Her endte to af disse opgør med sejre til Daegu FC, mens en af de tre endte uafgjort. Størst klasseforskel var der da Daegu FC vandt med 3-0 i Incheon i sæsonens femte kamp. Vi tror, at Daegu FC igen vil få en udbytterig tur til Incheon, og at de vinder kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Daegu FC vinder kampen mod Incheon United. Hos Onside Betting får man odds 2,30 på dette resultat.