Kamp: Huddersfield Town – Nottingham Forest

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,67

Spilstop: 29. maj kl. 17:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til kampen, som mange kalder fodboldens mest værdifulde – Championships-playoff-finalen. Den skulle eftersigende være over 1,2 milliarder værd for vinden.

I år står finalen mellem Huddersfield og Nottingham Forest. Huddersfield tilbragte to sæsoner i Premier League fra 2017/18 til 2018/19. For Nottingham Forest vedkommende skal vi helt tilbage til 1998/99 for at finde deres seneste sæson i bedste række.

Der er som nævnt ufatteligt mange penge på spil for de to klubber. Derfor er denne finale også ofte en relativt nervøs affære, hvor holdene primært fokusere på ikke at blotte sig. Vi siger da også, at der falder under tre mål i kampen.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Det er som nævnt ikke længe siden, at Huddersfield senest var i Premier League. De var dog ikke tæt på at vende tilbage i deres første to sæsoner efter nedrykningen, hvor man sluttede på 18. og 20. pladsen.

I år har de dog igen været med i den sjove ende, da de sluttede på tredjepladsen. Den placering blev sikret efter en stærk afslutning med seks sejre og en uafgjort i de sidste syv ligakampe.

Her var især defensiven i top, da man blot lukkede fire mål ind. Det var den også i semifinalerne mod Luton, som endte 1-1 og 1-0.

Nu gælder det mødet med Forest, som også satte en flot slutspurt ind. Deres sidste ti ligakampe sluttede med otte sejre, en uafgjort og et nederlag og blot fem mål lukket ind.

Det var dog ikke helt uden problemer, at de kvalificerede sig til finalen. De måtte nemlig ud i straffesparkskonkurrence mod Sheffield United efter, at hvert hold vandt med 2-1.

Det er med andre ord to defensivt stærke hold, som mødes i denne finale, der ikke har for vane at kaste mange scoringer af sig. Ser vi på de sidste ti finaler, så er der kun scoret over tre mål i tre af disse.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Huddersfield Town og Nottingham Forest. Hos Marathonbet får man odds 1,67 på dette.