Kamp: Hamburg-Holstein Kiel

Spilforslag: Hamburg vinder kampen

Odds: 1,57

Spilstop: 8. juni kl. 20:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Hamburg sidste sæson missede Hamburg oprykning til Bundesligaen med ét point. Derfor skal den tyske storklub naturligvis meget gerne op i år. De er da også igen med i toppen, hvor de inden kampen mod Holstein Kiel indtager tredjepladsen, som giver play-off. Udeholdet Holstein Kiel har ikke det store tilbage at spille for i ligaen, hvor de er solidt placeret i midten. Vi regner da også med, at Hamburg SV vinder dette nordtyske lokalopgør.

 

Derfor vinder Hamburg

Hamburg fik i seneste spillerunde sikret sig en yderst vigtig 3-2-sejr mod bundholdet SV Wehen Weiesbaden. Denne blev sikret efter to scoringer af David Kinsombi og en enkelt af Joel Pohjanpalo. Dermed er hedder statistikken for de fem kampe efter tysk fodbolds tilbagekomst to sejre, to uafgjort og et nederlag. Det ene nederlag kom mod Stuttgart, som indtager andenpladsen i 2. Bundesliga. Kampen inden da spillede HSV 0-0 med ligaens førerhold Arminia Bielefeld

Hamburgs offensive nøglespiller er Sonny Kittel. Kittel har scoret 11 mål og leveret seks assists. Hamburgs venstreside er faktisk uhyre farlig bag Kittel ligger nemlig Tim Leibold, som har lavet hele 14 assist indtil videre i sæsonen. I angrebet har Hamburg Lukas Hinterseer (og ja – han er Hansis nevø), som har scoret ni mål. Offensiven er, som det kan ses, Hamburgs store styrke, og de er da også de mest scorende hold i ligaen.

Holstein Kiel har blot hentet én sejr i deres seneste syv kampe. Senest blev det til et 2-1 nederlag til Bielefeld og før da samme resultat mod Bochum. Sidst de mødte HSV spillede holede 1-1, da HSV udlignede i kampens overtid ved Timo Letschert. Vi regner med, at HSV slår Holstein Kiel, der som bekendt ikke har det store at spille for.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Hamburg vinder kampen mod Holstein Kiel. Hos Onside Betting får man odds 1,57 på dette resultat.