Kamp: AC Horsens – AGF

Spilforslag: AGF vinder kampen

Odds: 2,29

Spilstop: 26. august kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er lokalopgør, når AGF skal en tur mod syd til Horsens. Aarhusianerne rider på en bølge efter tre sejre på stribe og er hoppet op på en andenplads.

AC Horsens har trods en fin start på sæsonen ikke vundet deres sidste fire kampe i streg. Senest spillede man godt i OB, hvor man det til trods tabte 0-1 til bundholdet.

AGF har de seneste par år haft ualmindeligt godt tag i Horsens. De har nemlig vundet deres seneste seks kampe på stribe mod Horsens. Vi har tiltro til, at Uwe Röslers mandskab atter gør livet surt for deres naboer.

 

Derfor vinder AGF kampen

Foruden deres overtag i de seneste indbyrdes kampe har AGF som nævnt også momentum. Man tabte ganske vist sæsonens første kamp mod Brøndby. Siden da har man dog hentet 13 af 15 mulige point.

Senest blev det til et fremragende resultat i Herning, da man på et noget medtaget underlag slog FC Midtjylland med 2-0.

Her bragte Yann Bisseck AGF foran efter lidt over en times spil. Der blev lukket og slukket, da Mikael Andersson kort før tid fik fordoblet føringen.

Det flotte resultat bringer AGF op på en andenplads – á point med FC Nordsjælland med en målscore, som er ét mål dårligere.

Nu møder man Horsens, der i mandags havde en træls aften i Odense. Her tabte man nemlig med 0-1 til Superligaens daværende bundprop. Det var ellers en kamp, hvor Horsens og især Anders K. Jakobsen vadede i chancer.

De skal være anderledes skarpe, hvis man skal have et resultat mod AGF på CASA Arena. Vi regner dog med, at det bliver en kamp, som AGF kommer til at dominere og vinde.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AGF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,29 på dette.