Dagens spilforslag: Ikke mange mål på CASA Arena

Spilforslag hver dag

Kamp: AC Horsens – AaB
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 1,90
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på under 2,5 mål hos Danske Spil

 

Det er de to bundhold i mesterskabsslutspillet, som der mødes på CASA Arena, når AC Horsens byder AaB op til dans. Begge mandskaber har været rigtig skidt kørende igennem længere tid. Hjemmeholdet har således ikke vundet en eneste fodboldkamp siden de slog FC Helsingør med 0-2 på udebane den 18. februar. Udeholdet har skrabet lidt flere point sammen, men det er alligevel kun blevet til en enkelt sejr i deres sidste otte opgør. Det var mod netop Horsens, da de vandt med 2-0 på hjemmebane den 15. april.

 

Lugter langt væk af få mål

Det plejer sjældent at være målrige opgør, når AC Horsens og AaB møder hinanden. Der er således kommet under 2,5 mål i fire ud af deres sidste fem indbyrdes opgør. Tager man et kig over hele sæsonen, så er det da også de suverænt mindst scorende mandskaber i mesterskabsslutspillet, som der støder sammen på CASA Arena. Særligt aalborgenserne har virkelig svært ved at få netmaskerne til at blafre. Det er således kun blevet til 35 mål i 32 kampe. Horsens har scoret tre mere end AaB, så de er heller ikke særlig målfarlige.

Som skrevet før endte det 2-0 i Aalborg for tre ugers tid siden. Den 11. marts mødtes to de hold også i det nordjyske, hvor der var snestorm. Her endte det 1-1, da Kasper Pedersen og Jonas Borring scorede to mål lige efter hinanden. Sidst de bolchestribede nordjyder besøgte CASA Arena var den 18. august, og her endte det målløst. Vi tror, at det bliver mere af samme skuffe i aften. Særligt når man tænker på, at begge mandskaber virkelig snart har brug for en sejr og en solid defensiv indsats for at slutte sæsonen ordentligt af.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,90 hos Danske Spil.

 

Odds på under 2,5 mål hos Danske Spil

 

Oddset logo