Kamp: Holland – Danmark

Spilforslag: Begge hold scorer? Ned

Odds: 1,84

Spilstop: 26. marts kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så er det for første gang i 2022 tid til at få det danske herrelandshold i fodbold i aktion. Det sker, når den står på venskabskamp i Holland.

Begge hold kan i disse dage nøjes med venskabskampe, da de begge allerede er kvalificerede til vinterens VM i Qatar. Dermed handler det om at pudse formen af inden sommerens Nations League A-kampe.

Holland var en af de store skuffelser ved sidste sommers EM, hvor Danmark som bekendt var den store overraskelse. Vi regner med, at det bliver en relativt tæt kamp mellem disse hold. Derfor siger vi, at der minimum vil være ét af holdene, som ikke kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold ikke

Senest Holland var i aktion var tilbage i november. Her spillede man om kvalifikation til VM. Det resulterede i en lettere skuffende 2-2-kamp mod Montenegro.

Derefter sikrede man sig dog førstepladsen med en 2-0-sejr over Norge, som dog var uden deres store profil Erling Braut Haaland.

Kvalifikationen var især vigtig for Holland, da man havde skuffet ved sommerens EM. Her gik man videre i den lette Gruppe C. Derefter røg man ud i ottendedelsfinalen, da man tabte med 0-2 til Tjekkiet.

Tjekkerne røg dog ud i kvartfinalerne, da de tabte med 1-2 til Danmark. Danmark var som bekendt flyvende i kvalifikationen, hvor man ikke smed point før sidste runde og kvalificerede sig til VM som den anden nation efter Tyskland.

Danmark styrkes desuden forud for denne kamp af Christian Eriksens comeback på landsholdet. Derudover har man som bekendt en stærk defensiv base.

Dette er desuden en venskabskamp, hvilket gør chancerne for en offensiv målfest betydeligt lavere. Vi siger, at der er gode muligheder for, at mindst ét af holdene ikke får scoret i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer ikke i kampen mellem Holland og Danmark. Hos Marathonbet får man odds 1,84 på dette.