Kamp: HJK – Rigas Futbola Skola

Spilforslag: HJK vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 06. juli kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Kvalifikationen til Champions League er allerede i fuld gang. Første runde af denne byder blandt andet på et opgør mellem finske HJK og lettiske Rigas Futbol Skola.

Her starter de finske mestre med at have fordel af at spille på hjemmebane. De er da også favoritter til at booke pladsen i næste runde.

Vinderen af denne kamp kan se frem til to kampe mod de tjekkiske mestre FC Viktoria Plzen. Vi regner med, at det bliver finnerne, som sikrer sig et godt udgangspunkt hjemme på Bolt Arena.

 

Derfor vinder HJK

HJK har vundet de sidste to finske mesterskaber. Efter denne sæsons 14 kampe er man placeret på andenpladsen – tre point efter KuPS.

Man har netop haft en svær periode med nederlag til Oulu og IFK Mariehamn. Senest havde man dog et topopgør mod netop KuPS. Her sluttede det med et fint 1-1-resultat.

Det var anden gang i denne sæson, hvor man fik delt i porten med KuPS. Det gør, at der selvsagt fortsat er stor spænding i kampen om mesterskabet.

Nu gælder det så europæisk fodbold. Sidste sæson var HJK også i Champions League-kvalifikationen. Her mødte man i første runde Buducnost Podgorica fra Montenegro. Der var ingen slinger i valsen, da HJK samlet vandt med 7-1.

Derefter ventede dog en hård modstander i form af Malmö. Man gjorde det dog flot, og tabte blot med 3-4 i det samlede regnskab.

Nu gælder det så dette års europæiske eventyr, som der som nævnt starter med en lettisk modstander. Rigas er nummer to i den hjemlige liga fem point efter Valmiera.

Det bliver ingen let opgave for HJK, vi siger dog, at finnerne med deres fordel af hjemmebane og sikrer sig et godt udgangspunkt.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: HJK vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,76 på dette.