Kamp: Sanfrecce Hiroshima – Nagoya Grampus

Spilforslag: Sanfrecce Hiroshima vinder kampen

Odds: 2,10

Spilstop: 28. maj kl. 07:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Mens mange ligaer nærmer sig deres afslutning, er der heldigvis en del, som stadig er i fuld gang. En af disse er den japanske J1 League.

Her mødes Sanfrecce Hiroshima og Nagoya Grampus på EDION Stadium i Hiroshima. Blot ét point adskiller de to hold, men vi har tiltro til, at hjemmeholdet trækker lidt fra med en sejr.

 

Derfor vinder Sanfrecce Hiroshima kampen

Sanfrecce Hiroshima fik ikke den bedste start på sæsonen med blot tre point fra de første fem kampe. Siden da har man dog oppet sig. I de efterfølgende ni kampe er det nemlig blot blevet til ét nederlag og hele fem sejre.

Det er især hjemme i Hiroshima, at man har været stærke. Her er der nemlig blevet hentet 14 af 24 mulige point og sejre i halvdelen af kampene.

Nagoya Grampus har også været stærke på hjemmebane. Det forholder sig dog ganske anderledes, når de er på fremmed græs. Her er man nemlig de tredje dårligste i ligaen med blot fem point fra deres syv udekampe.

Det eneste hold, som Nagoya har slået på udebane er Shimizu S-Pulse, som ligger nede omkring nedrykningspladserne. Shimizu er det dårligste hjemmehold med blot fire point fra otte hjemmekampe.

Det bliver med andre ord en anderledes svær opgave, som de kommer på, når turen går mod syd og Hiroshima.

Hjemmeholdet har et par målfarlige herrer i form af Makoto Mitsuta og Tsukasa Morishima, som hver er oppe på fire ligamål. De skal nu op imod den tidligere Dortmund-keeper Mitch Langerak i Nagoya-målet.

Vi regner med andre ord med, at Nagoyas kvaler på udebane fortsætter mod Hiroshima, som med en sejr så småt begynder at nærme sig de sjove placeringer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Sanfrecce Hiroshima vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,10 på dette.