Dagens spilforslag og odds: Fynsk avancement i Sydbank Pokalen

Spilforslag hver dag

Kamp: Hobro IK – OB
Spilforslag: 2
Odds: 1,84
Bookmaker: Unibet

 

Odds på OB-sejr hos Unibet

 

Hobro IK og OB mødtes så sent som i fredags, hvor odenseanerne snuppede en 1-0-sejr hjemme på Fyn. Janus Drachmann blev matchvinder allerede efter ti minutter, da han scorede kampens eneste mål. Selvom dette opgør skal spilles på DS Arena, hvor hobrogenserne har snuppet to sejre på stribe, så har vi alligevel på fornemmelsen, at det ender med fynsk avancement i Sydbank Pokalen. Jakob Michelsens mandskab er således ubesejret i deres seneste syv kampe, hvor det er blevet til fire sejre og tre uafgjorte med en samlet målscore på 11-3.

 

OB er svære at slå

Hjemmeholdet er endnu ikke kravlet væk fra Superligaens sidsteplads, hvor de har været placeret nærmest hele sæsonen. De er dog kommet á point med Vejle efter to sejre i deres seneste fire forsøg. Deres klart største svaghed er de manglende clean sheets. Rent faktisk er det kun lykkedes dem at holde buret rent en enkelt gang indtil videre, og det var mod Vejle i slutningen af oktober måned, hvor de vandt med 1-0 hjemme på DS Arena. Vi har dog mere end svært ved at se dem holde OB fra fadet.

Udeholdet har virkelig imponeret igennem længere tid. Efter en fuldstændig forfærdelig sæsonstart er de således kravlet helt op på syvendepladsen med blot to point op til det forjættede land. En top seks-placering virkede totalt utænkeligt for bare en måneds tid siden, men der er virkelig sket ting og sager siden da. Jakob Michelsen vil formentlig gerne bibeholde sin ubesejrede stime, så selvom han måske sparer et par spillere, burde der stadig være tale om et slagkraftigt mandskab.

Det ville ikke undre os, hvis vi igen får en smal sejr til odenseanerne over hobrogenserne. 0-1 eller 1-2 er vores bedste bud på resultatet og Nicklas Helenius ligner en potentiel matchvinder.

Derfor anbefaler vi at spille på, OB vinder kampen til odds 1,84 hos Unibet.

 

Odds på OB-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund