Dagens spilforslag – Hertha trækker det længste strå i Berlin

Kamp: Hertha Bertlin-Union Berlin

Spilforslag: Hertha Berlin vinder kampen

Odds: 2,44

Spilstop: 22. maj kl. 20:30

Bookmaker: Betfair

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

Politiet i Berlin græder nok tørre tårer over, at der ikke kommer til at være tilskuere i sæsonens anden kamp mellem Hertha Berling og Union Berlin. Første opøgr mellem de to endte med en sejr til Union, men kampen vil blive husket for de store uroligheder mellem klubbernes fans. Hertha Berlin går ind til denne kamp som favoritter efter en overbevisende indsats mod TSG Hoffenheim. Vi har da også tiltro til, at Berlins Gamle Dame løber med de tre point.

 

Derfor vinder Hertha Berlin kampen

Denne kamp har mange vinkler. Der er nemlig ikke tale om noget almindeligt derby. Dette er et opgør mellem to klubber, som i årtier var adskilte af Berlinmuren. Dette er første sæson efter dennes fald, at både Hertha og Union er at finde i Bundesligaen. Hertha Berlin spillede i Vesttyskland, mens Union havde hjemme i Østtyskland. I de senere år er klubbernes rivalisering blevet mere og mere bitter, hvilket kulminerede i førnævnte episode ved deres seneste møde.

Det kamp tabte Hertha med 1-0 efter en scoring på straffespark i kampen slutfase. Nu skal de ud at jagte revanche hjemme på Olympiastadion. Hertha fik en perfekt start på Bundesligaens slutfase, da de bankede TSG Hoffenheim med 3-0 i Hoffenheim. Her blev scoring åbnet via et selvmål af Hoffenheims Kevin Akpoguma. Herefter gjorde scoringer af Hertha-angriberne Vedad Ibisevic og Matheus Cunha det til 3-0. Hertha Berlins store profil gennem denne sæson har været den belgiske kantspiller Dodi Lukebakio. Han har ind til videre bidraget med fem mål og fem assists i 23 kampe i Bundesligaen.

 

Unions fine debutsæson

Union Berlin har fået en ganske fornuftig start på tilværelse i Bundesligaen. Mandskabet fra det tidligere Østberlin ligger ret så solidt placeret i midten af ligaen – et point efter Hertha Berlin. I deres første kamp efter Bundesligaens plause fik de den vel nok værst tænkelige modstander i Bayern München. Den kamp blev da også tabt med 2-0 på hjemmebane. Generelt har Union været ret stabile i forsvaret. De eneste undtagelser var deres nederlag på 4-0 og 5-0 til henholdsvis RB Leipzig og Borussia Dortmund.

Frem mod kampen mod Hertha er Union Berlin fortsat plaget af skader på højre kanten. Her mangler man både Ynus Malli og Sheraldo Becker. Et andet problem for Union Berlin vil være, at de ikke kommer til at have deres trofaste fanskare med sig til Olympiastadion. Hertha Berlin vil naturligvis heller ikke have fans til stede, men alt andet lige tror vi, at det manglende kaos på tilskuerpladserne bliver til deres fordel. Der er lagt op til en tæt kamp i Berlin, men vi siger, at det bliver den blå-hvide del af byen, som får håneretten i denne omgang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Hertha Berlin vinder kampen mod Union Berlin. Hos betfair får man odds 2,30 på dette resultat.

Nye spillere hos betfairs spillebørs kan spille 550 risikofrie kroner på kampen. Find tilbuddet her.